Saturday, April 05, 2008

Home sweet home!

We zijn weer thuis en hebben al weer lekker in ons eigen bed geslapen.
Vandaag zijn we aan het rommelen.Veel spullen uit de caravan en de auto moet helemaal leeg,want ons buurmeisje gaat verhuizen en wil ons busje daarvoor gebruiken.Dat mag ze ook tot drie uur,morgen,want daarna gaan wij weer naar Amsterdam.
De nieuwe nanny is er nog niet en zo kunnen wij dat even voor hun opvangen.Wij verheugen ons op Camilla,die zal wel weer groter zijn gegroeid en babbelt ons vast de oren van ons hoofd.
Als iemand ons dus wil bereiken moet je naar Chris bellen of op ons mobieltje.
We zijn nog een paar dagen bij Reen en Gerd geweest en hebben weer wat je noemt cultuur getankt.Don Geovannie van Mozart.Prachtige muziek,om je helemaal in te verdrinken,zo mooi!Wat ik dan ook zo heerlijk vind,is die gouden keeltjes,die je oren strelen.Dat is een soort bijtanken,,wat je ziel nodig heeft.Het verhaal stelt niets voor,gaat eigenlijk over een grote charletan,maar de muziek is overweldigend,
de decors waren ook om te huilen zo lelijk,dat had met romantiek niets meer te maken en sommige handelingen waren behoorlijk sexistisch in scene gezet,maar allh!,wie daar over zeurt,hoeft alleen maar zijn ogen dicht te doen en zijn oren goed open te houden.Die bariton mag van mijn part wel onder mijn bed liggen en mij elke dag in slaap zingen.Zooo warm en diep en intens.Enfin,stop met de lieriek,over tot de orde van de dag.Gauw nog even een staatslot kopen en wat eten voor vanavond en morgenochtend en de rest zien we wel bij Chris.
Dag trouwe lezers,voorlopig schrijf ik niet meer.
Rieny en Harrie,Reen en Gerd genieten nu al van een deel van jouw verzameling en groeten je hartelijk.
Overigens,we hebben de reis naar Karlsruhe in drie dagen gedaan. In Frankrijk was de camping die we op het oog hadden dicht,dus hebben we daar voor een dichte deur geslapen,met nog wat ander gezelschap.Lekker vies en plakkerig kwamen we bij Reen en Gerd.Pas de volgende dag hebben we al het reisvuil er afgespoelt.
Hier schijnt nu de zon,de buurman heeft mijn binnenplaatsje helemaal opgeknapt,mijn schat van een buurvrouw heeft het hele huis schoon gemaakt,zelfs de ramen gezeemd en overal stonden welkomsbloemetjes.Ik wil hier nooit meer weg!dat snappen jullie wel!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.