Monday, July 11, 2011

Wij zijn weer thuis!

Allereerst moet ik vertellen van onze reddende engel Linda.!
We gingen op pad met Dennis en zijn vriendin Anne Marije.
We werden keurig afgezet op Schiphol en Dennis en Bob haalden de bagage uit de auto.
Ik nam de twee koffers onder mijn hoede en de rugzak en Bob de grote tas.
Beiden zien niet ,dat ons mapje met álle papieren nog in de auto ligt.Vijf minuten nadat Dennis was weggereden kwamen we tot de ontdekking ,dat de papieren weer op weg waren naar Oostvoorne.De paniek was onbeschrijfelijk.
Gauw bellen naar Linda en die heeft net zo lang gebeld tot ze Wilma te pakken had en die heeft Dennis op zijn mobiel te pakken gekregen. Hij zat tien kilometer van Schiphol koffie te drinken met zijn vriendin en die kwam in vliegende vaart weer terug mét onze papieren.
We waren keurig op tijd voor het inchecken en in het vliegtuig keken we elkaar aan en kneep ik van de pure opwinding Bob en maar zingen :" we gaan naar Moskou"!!!!!!!
Eerlijk gezegd ,van deze schrik heb ik wel drie dagen flink last gehad .....bij vlagen!
Morgen ga ik aan het werk en zal ik jullie trakteren op onze reisverhalen mét foto's
We zijn beiden bekaf ,gaan vroeg naar bed en morgen slapen we voor de eerste keer eens lekker uit.Maar ik verklap alvast .... de reis was formidabel en we hebben beiden zó genoten!
En dat allemaal .....dank zei Linda!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.