Sunday, June 03, 2012

Autopech

Gisteren brak de steel van mijn badkamer schrobber.Die was totaal verroest.Dus stapten we in de auto en gingen naar Zuidlaren.Bob bedacht zich en we gingen eerst tanken ,want Bob zijn halfzus is vandaag jarig en daar wilden wij naar toe.Na het tanken bedacht ik me ,dat we eigenlijk vlak bij Johan van der Veen waren en die hebben we opgezocht.Na een uurtje babbelen keerden we weer om richting Zuidlaren.Blokker is overal goed voor en inderdaad vonden we een passende steel voor onze schrobber.Richting huis zag Bob en poffertjes tent staan en daar kreeg hij toch zo een zin in. Dus ,auto geparkeerd en we hebben allebei een lekker bord vol poffertjes op zitten smullen.
Maar we hadden nog niet gewandeld die dag ,dus gingen we naar de Esweg en maakten we onze ouderwetse wandeling van vroeger.
Linda dat weggetje heb je veel gefietst!!. Heerlijk,tussen de bomen en de weilanden .De zon deed ze,n best en op de terugweg heb ik een verdwaald maisplantje mee genomen.Enfin ,weer in de auto ,komen we bij een kruising ,daar schakelt Bob verkeerd en geeft gas in de derde versnelling terwijl we stil stonden.
We kwamen de kruising nog over ,maar daarna was het kontakt tussen de moter en de versnelling volledig weg.
We stonden vlak bij de benzinepomp en daar heb ik onze overbuurman gebeld en die wilde ons wel slepen.
Het was nog een heel gezoek om het sleepoog te vinden.Maar Jan zocht het op in ons boek ,
Het was formidabel,Jan had van die waarschuwings pilonnen en kleefde maar gelijk even een plakstrip met het woord SLEEP achter op onze auto.Thuisgekomen ben ik aan het bellen geslagen.Wekema ,onze garage,was gesloten,Linda en Johan hadden een afspraak en dus konden we hun auto niet lenen en een auto huren voor een dag om even richting Hoevelaken te rijden werd veel te duur.
Nu zitten we thuis,allebei stiekem de pest in ,maar we proberen elkaar op te peppen,want voor ons is het gewoon wachten op maandag en zeuren helpt niet.
Corrie is vandaag jarig en we feliciteren haar van harte en zo gauw de auto weer klaar is komen we alsnog!
Volgende week moeten we vaak naar Assen voor Bob,maar we krijgen vast van Wekema een leenauto.
Intussen ga ik eens uitzoeken hoe het met die busjes zit ,die je kan bellen voor ziekenhuis etc . Daar belde ik vanmorgen Hilde voor ,maar ze was niet thuis.Eerst maar koffie drinken.
Nou voel ik ook ineens wat een juffrouw ongeduld ik ben,het jaagt me van mijn stoel en ook ,het gemis van een auto tot je beschikking hebben is nieuw voor mij .
Wat is het ook een rot gevoel ,als je in nood iemand wilt bellen en ze pakken niet op!
We wachten nog op een telefoontje van Johan of we zijn moeders auto even mogen lenen voor een paar uurtjes, maar die kan ik nu ook niet bellen ,want die zitten in de kerk ,denk ik.
Corie ,Helena en Pim ,fijne dag!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.