Monday, July 20, 2009


Even uitrusten , er gebeurt ook zo veel met al die grote mensen , Linda en Johan gaven een BBQ ter gelegenheid van zijn verjaardag.Het was prachtig weer en Marinke en Camilla hebben samen zo fijn gespeeld.
Mijn droom is , dat ik alle drie de meisjes , dus ook Sarah te logeren krijg , tegelijk.Wat zal dat een pret zijn!

Hier danst Camilla op de trampoline van Linda . Daar heeft ze zich uren mee vermaakt, die was onvermoeibaar! Het jurkje wat ze daar draagt komt uit Polen . Dat hebben Reen en ik daar uitgezocht.Het staat haar echt schattig.

Ilse en Tracy , genoegelijk thee drinkend bij Linda thuis.
Kijk eens wat een echte dametjes dat al zijn.!
Linda en Marinke , lekker aan het smikkelen buiten op ons achterplaatsje.

Kijk , je kan ook met een arm gymnastieken en dan nog wel gezamenlijk!.Hier moet je je eigen gewicht wegdrukken met je benen.
Je kan aan de open plekken zien , dat er wat toestellen weg zijn. Die staan op een boeren wagen vlak bij het huis. Daarmee geven ze demonstraties en die kan je bestellen om bij je huis voor te rijden

Dit is een toestel waar je je eigen gewicht moet trekken.
Zo te zien lukt dat opa nog best!
Nathalie doet haar best aan de andere kant

Suzie en Daan op de wandel step

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.