Thursday, March 18, 2010

telefoon nummer

Sorry telefoon nummer had ik fout. Hier komt het nog een keer.
0034 667919535

Zomaar een babbeltje

Met Rieny maak ik hele zwerftochten hier in de omgeving , samen met Marron en soms loopt Ingetroud ook mee.

Op een van die tochten ontdekten we deze cactusbomen . Wat een "beesten"he?

Van een palmboom kijken we al niet meer op , maar deze kreeg onze aandacht.

We hebben al heel veel van de omgeving gezien.We zien ook wat mensenhanden doen met die mooie bergen .

We vinden het niet erg dat ze er landbouwgrond van maken ,maar er worden grote wegen aangelegd en rotondes bij de vleet . Nu nog geen huizen , maar die staan er gegarandeerd met een paar jaar. Weg mooie bergen .Op dit moment zit de klad in de huizenbouw .Veel onafgemaakte bouwwerken zien we, doodse stilte heerst daar . Dat kost geld!


Onze auto heeft een goede beurt gehad.Daar heeft Kees zijn best op gedaan . Bob doet net alsof hij ook werkt , maar die praat liever dan werken . Ik ben vanmorgen begonnen met de gordijntjes van de caravan te wassen . Die dingen zitten zo ingewikkeld vast ,dat doe ik in etappes .
Kees en Maria rijden op dit moment ergens in Frankrijk , die gaan na drie maanden zwerven weer naar huis . De camping wordt hier ook aardig leger . Volgens Harrie is hij ook nooit erg vol geweest , ook hier is de recessiie toegeslagen . Er zijn veel minder toeristen dit jaar.
Op de achtergrond van de foto zie je de mimosa die overal volop in bloei staat . In Nederland betaal je je blauw voor een takje , hier is de hele omgeving geel ! Het is prachtig .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.