Tuesday, February 26, 2013

Weinig te melden.

 Morgen brengen we Reen naar Leer . Ze is hier vreselijk ziek geweest. Eerst die ellendige griep en daarna een heftige bronchitis met liters slijm.Ze wil nu persé naar huis en ik denk dat ze morgen kan reizen. Ze hoeft maar één keer over te stappen en in Karlsruhe neemt ze gelijk een taxi.
Daarna gaan we naar Marinke haar verjaarspartijtje.
En dan  begint het gewone leven weer..Bob wordt weer eens helemaal nagekeken ,hij krijgt toch wel erg veel rottige klachtjes.Jicht is er één van , verder veel hoesten en toenemende moeheid. Ik heb een gesprek gehad met de huisarts. Die schuift de meeste klachten op zijn leeftijd.
Er is een foto gemaakt van zijn longen , er is bloed geprikt en er zijn wat proefjes afgenomen  i.v.b. met zijn ademhaling. de uitslag horen we nog wel hoop ik.
Eerlijk gezegd jongens ,ik wil zo langzamerhand met het blog stoppen. Wie nog belangstelling heeft kan altijd bellen of skypen of langs komen. We beleven nu geen avonturen meer.Het reizen is voorbij. Wat we misschien wel gaan doen is een camping zoeken aan het water ergens in Nederland.
Als er dan wat is zitten we dicht bij huis.
Volgende week , 4 maart ga ik nog een keer naar de arts die mij heeft opgevangen  na de val van de trap. Behalve blauwe plekken pesten me de kneuzingen  nog steeds en moet ik zelf kalm aan doen en veel rusten . Dat is niks voor Connie ,maar ik word gewoon gedwongen.
Ik wandel wel buiten (in dat miezerige rot weer!) en doe wel wat in de huishouding ,maar alles in slow motion.
We verlangen allebei naar mooi weer  en missen heftig onze Spanje vakanties.
Volgende week zal het weer beter worden hopen wij.
Alle trouwe lezers welbedankt voor de leuke comments en wie weet beginnen jiullie zelf wel een blog die Bob en ik kunnen lezen?????? Laten we hopen op een mooie zomer en een vroeg voorjaar.
Tot bellens of skypes of tot ziens allemaal!
liefs en groeten ,

Connie

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.