Sunday, July 19, 2009

Zondag


Hier is Nathalie aan het fitnissen in het bos en ze vond het zalig!
Een meneer heeft een stuk of twintig toestellen neergezet op een grasveld en je mag er vrij gebruik van maken.
hij wil die toestellen verkopen aan gemeenten en openbare instellingen ,waar ook de mensen er vrij gebruik van kunnen maken
Zaterdag hebben we een bbq hier gehad . De regen loerde om het hoekje maar kwam pas naar beneden toen we net alles opgeruimd hadden . Danielle en Nathalie hadden allebei een soort ontsteking aan hun binnenkant van hun wang , maar ze hadden alle tijd om toch te kunnen eten . Dan maar een beetje langzamer . Johan heeft het vlees gebakken op zijn nieuwe skuttelbraai en
Danielle en Linda verzorgden de tafel . Ik hoefde niets te doen . Dat is best wel een beetje gek hoor in mijn eigen keuken . Maar ze deden het prima en het eten was lekker.
We hadden warme broodjes uit de oven en lekkere saus een veel komkommeer en tomaten.
Net wilde ik een foto bijvoegen stop ik per ongeluk het fotokaarje in het verkeerde gaatje en ik kan het er niet meer uitvissen . Moet even op de terugkomst van Bob wachten , die brengt net Danielle weg . Dat is mijn technicus!
De meisjes zijn naar Zuidlaren om te zwemmen , daar hadden we nog wat kaartjes van . Ze vinden het daar mooier dan hier in Annen . Gerben en Daan zijn vandaag met hun ouders mee , anders hadden ze hier wel gezwommen . We halen we om half twee weer op.
Met mijn hand gaat het een stuk beter , ik kan al weer heel wat doen.
Het verband is al weer stink vies , dat mag er morgen weer af gelukkig .Vrijdag gaan de draadjes eruit en dan kan ik ook weer mijn kilometertje zwemmen.
Heb veel minder napijn dan de vorige keer , nu laat ik mijn andere hand ook maar doen . Dat gebeurt binnen zes weken.
Daar komen twee vingers en mijn pols aan de beurt.
Volgens de chirurg duurt de volledige genezing daarvan een half jaar.
Ga ik maar lekker met Bob op vakantie.
Zo , Bob is weer thuis , eens kijken of hij me kan redden.


Gered!

We hebben samen de computer van de zijkant open gemaakt , het foto kastje er uit gehaald en net zo lang geschut tot het kaartje eruit viel. Wij blij.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.