Sunday, June 19, 2011

omverwacht fijne dag!

Soms gebeurd het zomaar ineens! Een hele fijne dag.
Vrijdag moesten we naar Hans Anders voor onze oren en daarna wilde ik kijken of er nog mode bestaat voor vrouwen van 74! Na een uur gaf ik het op en gingen we weer naar huis.
Zaterdag zijn we naar Hardenberg gegaan ,deels om de puzzels naar Laura te brengen ,deels om mode te kijken.
Laura en Annelies wilden graag mee en wonder o wonder ,ik heb een hele nieuwe gardarobe dank zij die twee!
Ze hebben me gewoon weer in een hokje gefrommeld en het enige wat ik hoefde te doen was aan en uitkleden.Ik hoefde niets uit te zoeken.
Nu is het wereldwijd bekend dat ik géén smaak heb (ik koop altijd dezelfde kleren!) en dus was het een enorme opluchting dat ik zo een vitale hulp kreeg.
Binnen twee uur waren we klaar en heb ik straks naar Moskou een koffer vol mooie kleren! Die twee kunnen het hoor . Ik ga nooit meer alleen kleren kopen . Dan ga ik gewoon naar Hardenberg en laat me daar aankleden.
Ze hebben dat al eens eerder gedaan en ze weten precies wat ik wel of niet kan hebben.
Laura pikte nog gauw even Bob zijn bankkaartje mee en betaalde doodgemoedereerd alle aankopen.Bob is een paar honderd euro's armer en ik de koning te rijk!
Ja, het zou eigenlijk vaderdag moeten heten , maar dit keer was het Conniedag.
Ik had flink gelijnd en dat scheelde wel in de leuke kleren.De kleinere maten pastte me nu goed!
Ik was stik verbaasd hoe dat allemaal kan.
Als ik met Chris en Nina meega naar Hongkong (en dat zit er in!) kan ik die kleren goed gebruiken.
Annelies en Laura HARDSTIKKE BEDANKT!!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.