Saturday, January 03, 2015

2015

Hier wordt altijd groots oud en nieuw gevierd door de Engelsen . Een paar Duitsers en Hollanders doen er ook aan mee. Iedereen brengt wat lekkers mee om bij de borrel op te peuzelen en vóór je het weet heb je een bord vol kleine maar zalige hapjes. Een mevrouw uit Denemarken had toch zo iets lekkers gemaakt. ze had stevige zalmplakken opgerold .maar eerst door de peterselie geduwd en daarna schijfjes gesneden van het rolletje. Ziet er prachtig uit en is echt lekker. Een stel Engelsen hadden ook  een soort plumpudding gemaakt . Had ik heel lang niet meer gehad. Is erg lekker maar machtig! We zijn er tot kwart voor tien gebleven en de rest van de oudejaars avond met Brit en Ton gevierd in onze caravan . We hebben naar Joep van het Hek gekeken en intussen lekker gebabbeld.
Om twaalf uur realiseerde ik me dat Ton zijn auto nog bij ons stond en om twaalf uur gaat de ketting voor de camping . In een mum van tijd had Brit haar spulletjes gepakt  en zijn we gauw gaan kijken. natuurlijk hing de ketting er voor ,maar de nachtwaker scharrelde daar net  rond en dus konden ze naar huis . De nieuw jaars dag was het hier opvallend rustig .Iedereen ging uit slapen en Rienie en ik hielden het wandelen ook voor gezien . Een lekkere luier dag !Nu zijn we allemaal weer een beetje fitter en gisteravond  zijn we naar Vera gereden en hebben we bij de Chinees gegeten. We zijn nog eerst bij Brit langs gegaan ,maar die was niet thuis. Ze hebben nog een etentje van ons tegoed.
Ik heb géén vuurwerk gezien ,alleen in de verte iets gehoord . In Annen was het ook rustig in de straat hoorde ik.Dat is wel eens anders geweest , dat vuurwerk geeft een enorme stank en je kon het nog dagen in je huis ruiken en in de tuin lagen allerlei resten van lontjes . Nu zijn al weer twee maanden om ,het gaat echt heel snel . Rienie  en ik hebben deze keer sinaasappels van de bomen geplukt ,de rest die ze hebben laten hangen. Daar hangen echt nog voor een héél leger.
Hopelijk heeft 2015 veel goeds voor ons allemaal  in petto .We wensen dat jullie ook allemaal toe.
Een héél gelukkig  nieuw jaar!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.