Saturday, September 06, 2008

Bram wilde bij opa in de auto.Dus moest Laura het stoeltje uit haar auto slopen en bij ons erin bouwen.
Hij vertelde ons met een doodernstig gezicht,dat je van kippensoep kan opknappen.Van andere soep knap je niet!
Dat jullie het maar even weten.





Sarah in de zandbak




Spannend hoor,zo een tunnel!

Bikkendag

Marinke en Milla op de glijbaan voor de tigste keer!


Wat hebben wij het getroffen met het mooie weer.We hadden Annelies beloofd om er om tien uur te zijn en dat lukte ons op de minuut af.Camilla zat bij mij achterin en was verrukt van de paarden en koeien en schapen die ze allemaal vanuit haar stoeltje kon zien.Jorik reed met ons mee en na een poosje betrok ze hem ook in haar enthausiasme.Ze moest van die lange kerels (Jalmar en Jorik) eerst niets weten,maar geleidelijk aan kwam ze toch los.
We hebben gezellig koffie gedronken en Annelies en Laura hadden voor heerlijk taart gezorgd.Zo tegen half twaalf vertrokken we in een grote stoet naar Nordhorn.
Annelies en Alfons hadden een leuke puzzel-kwis uitgezet.Bob en ik hadden de prijzen uitgezocht.Drie potten met snoep.Het is echt veel werk om zo een dag goed te organiseren en Hardenberg komt alle eer toe.Het liep allemaal als een trein en na afloop was echt iedereen tevreden.
Na de dierentuin zijn we weer in optocht naar het restaurant gereden.Ze hadden een mooie tafel voor ons gedekt en iedereen kon bestellen wat ze maar wilden.Drankjes en eten.Nou,die Duitsers serveren enorme porties.Ook de toetjes mochten ze uitzoeken en Bob en ik hadden beloofd,dat wij het eten zouden betalen,omdat niet iedereen op zijn verjaardag aanwezig kon zijn.
Jullie snappen wel he,aan de kant van onze portemonnaie lopen we nu een beetje scheef!
Ja,ik moet toch even Pa zijn image versterken en ondersteunen!!! Hi HI!!
Pa en ik hebben genoten van al de gezelligheid en van jullie aanwezigheid.Sarah was er ook,die was net genezen van de waterpokken.daar is ze flink ziek van geweest,vertelde haar moeder.
We werden door Alfons ingedeeld in vier groepen en ik hoorde met Camilla bij Hans en Bob junior.Die wilden natuurlijk de puzzel oplossen.Na tien minuten heb ik ze maar doorgestuurd en ben ik op mijn dooie gemak met Camilla rond gaan wandelen.
Midden in de dierentuin is een prachtige speeltuin en daar hebben de kleintjes zo heerlijk gespeeld.Even een paar foto's daarvan.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.