Thursday, July 29, 2010

Vandaag een heerlijke dag gehad.Vanmorgen gezwommen in een uiterst luxe bad met Milla en vanmiddag zijn we met Nina de stad in geweest.lekker winkelen en de beroemde torens zien. Het weer is heerlijk ,de warmte kruipt als een zalige warme deken om me heen.Hier zou ik goed kunnen leven ,heb helemaal nergens last van.Geen rheumapijntjes ,dat is nog eens fijn. Vanmiddag laat hebben Milla en ik nog even in de prachtige tuin gewandeld en ook Milla geniet echt.
Vanavond zijn we uit eten geweest, echt lekker Chinees of Maleis ,zalig! Ik eet uitsluitend wat Nina eet ,dus drie keer per dag warm eten.
Morgen gaan we naar de winkel en eten ons ontbijt gewoon daar. Mooie stad ,gezellig winkelcentrum ,geweldige bediening ,ik voel me echt erg verwend!
We hebben vanavond met Nina's broer en zijn vrouw gegeten .Die hadden een kindermeisje mee ,dus konden we ongestoord eten. Morgen weer een paar foto's van de stad.

Avontuur!

Het is een echt avontuur kan ik jullie vertellen.het begon al op Schiphol. Ik kon eigenlijk gelijk doorlopen en zat dus al heel gauw op mijn eigen plekje. Een mevrouw had mijn plekje even ingepikt , ze wilde graag aan de kant zitten en maakte heel wat stampij ,maar ik dacht aan die twaalf uren vliegen ,dus ik eiste gewoon mijn plaatsje op.
Maar goed ook ,want na vijf minuten taxien stopte het vliegtuig en het duurde vier uren voordat we de lucht in konden.Daarna nog eens twaalf uren vliegen ,je houd geen benen meer over!
Ze bleek achteraf best aardig te zijn. De mevrouw aan het raam zei geen boe of bah en ging gelijk slapen.(Of deed als of ?)
We werden wel verwend hoor ,elk uur kwamen ze langs met drinken en als je trek in iets had ,het kon allemaal.
Ik had echt zin in een kop koffie en dat kreeg ik prompt.De aankomst in in Kualalumpur is te vergelijken met het aankomen in Amerika. Eeerts met een treintje en dan in een eindeloze rij door de paspoortcontrole.Daarna de koffer afhalen en de douane liet zich niet zien .
Na even iformeren bij een kiosk vond ik al gauw de chauffeur die me na het appartement zou brengen.Alles uitstekend geregeld door Nina.Bij het appartement werd ik opgewacht door de verhuurster van mijn onderkomen en even later zat ik uiterst comfortabel op de bank met een kop koffie.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.