Tuesday, October 04, 2011



Twee kleine dametjes ,die dezelfde hoed leuk vinden

foto's

De jongste telg van onze familie heeft een ware knuffeldag gehad.Al het vrouwvolk heeft kleine Pim wel even mogen vasthouden.







Deze foto heeft Marinke van de twee oudste Bikkies gemaakt

Hij doet et weer!!

Na de Bikkendag ben ik nog even met Alfons mee naar huis gegaan.Die had nog een oude ...lege ..computer op zolder staan.
Die heb ik naar mijn shoppie gebracht en nu hebben we weer twee computers hier staan mét internet.Hardstikke fijn.Kunnen we weer samen van alles en nog wat opzoeken.
Riet en Henk zwerven weer elders in ons land.
Ze zijn hier een week geweest en we hebben hun weer naar familie in Hardenberg gebracht.
We hebben hele gezellige dagen met elkaar doorgebracht en zijn er af en toe eens op uit geweest.
Riet is nog steeds gauw moe en is hier echt tot rust gekomen.Eigenlijk had ze nog een maandje moeten blijven!!
De Bikkendag in Giethoorn was ook heel gezellig.helaas hadden Pim en Helena geen uitnodiging gekregen .
Bob ging alsmaar om het hoekje kijken of ze er al aan kwamen.Op het laatst hebben we aan Laura gevraagd hoe dat kon en die bracht opheldering.
Ze had het inderdaad niet gedaan.Dat was jammer.Opbellen ,daar was het al te laat voor.
Dus ,Pim en Helena ,je ziet de hele bennde in ieder geval op 26 november!!.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.