Saturday, November 13, 2010

Blij met ons Tweede Handsje!

Hij staat achter ons huis en wij maar in en uit rennen om de caravan in te pakken!
Dat doen we met plezier , maar het rooft al onze tijd. We zijn niet meer zo vlug.
Maar.....wat iiiiiiiis tie mooi!!!!
Gisteravond hebben we em voor het bekijken opgeruimd , de lichtjes aan ,om er dan even in te gaan zitten.Hij is echt heel mooi.
We hebben alle papieren weer en wat dat betreft zouden we weg kunnen , maar er moet nog veel worden in gepakt.Kleding en voedselvoorraden ,kleine rommeltjes ,laptop noem maar op.
Intussen willen we ook nog even bij onze vrrienden langs ,voor zover dat nog kan.
Vandaag zijn we bij Annelies en Alfons gaan koffie drinken. We hadden Alfons zijn verjaardag door alle drukte vergeten tot onze schande!
Linda ,Johan en Marinke zijn gisteravond gezellig komen eten en hebben we geklaverjast.Deze keer hebben Pa en Linda ons ingemaakt!
Marinke wil altijd met oma naar boven iets maken.
Nu heeft ze een eigen gemaakt en versierd draaimolentje mee naar huis genomen en ze was apetrots.
Ze heeft steeds meer geduld om iets af te maken.
Daarna mocht ze bij oma in de tobbe.We hebben een grote zwarte ton een keer van Johan gekregen en als Marinke haar beentjes een beetje optrekt verdwijnt ze tot aan haar nek onder water.Dan krijg ik kopjes koffie met slagroom (heel veel schuim) en als ik niet uitkijk trakteert ze me ook nog op een plens water.
Maar dat is wel een heel gezellig uurtje.We kletsen en lachen dan heel wat af.
Bob en ik zijn de koning te rijk met die drie kleine meisjes. Ze kruipen op je schoot ,geven knuffeltjes en zijn spontaan blij als ze ons zien. Mooier kan het toch niet he? Ze hebben alledrie iets ontzettends liefs en daar genieten we van.
Ik heb van de overburen heel veel videobanden gekregen met allemaal sprookjes.Ze kunnen maar uitkiezen.
Met een beetje goede wil gaan we dinsdag dus rijden en verdwijnen we naar het warme zuiden.Kom ons gerust opzoeken, we vinden wel een plekkie voor je!
Reen komt met Kerst heeft ze beloofd.Tegen die tijd zitten we wel ergens bij een vliegveld in de buurt.
Nu nog even wat persoonlijke vragen: Harrie en Rieny ,moeten we nog wat voor jullie meenemen? Maandag ga ik nog een keer kijken naar oliebollenmix.
En kleine Con ,nog pepernoten of ander st Nicolaas spul??Tot maandag kunnen jullie mailen of bellen!
We wensen jullie een mooie winter en eind februari hopen we weer naar huis te gaan.
dag allemaal,horen we af en toe eens wat van jullie?
Als we in Spanje zijn gaan we gauw een telefoonnummer halen ,dan zijn we goedkoop te bereiken. Over de skype kost het niets ,maar dat wisten jullie al!
Heel veel liefs en hartelijke groeten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.