Wednesday, March 22, 2006

lente in Spanje

Hier is het allang lente.Veel fruitbomen staan in bloei.
We hebben gisteren een tocht door de bergen gemaakt.Het was prachtig weer en we dachten even een klein rondje te maken,maar dat valt tegen .Aangezien er thuis niemand op ons zat te wachten,zijn we eindeloos doorgehobbeld,over smalle paadjes.De bus neemt met gemak alle hindernissen.Geweldig mooie uitzichten,mooie hoogvlakten,gevuld met wijngaarden,olijfbomen,fruitbomen in bloei in de prachtigste kleuren.Op een gegeven moment was ik een huis aan het fotograveren,toen er een man naar me toe kwam en me vroeg of ik het aquaduct en het kasteel al had gezien?Nee dus.Hij nam ons mee en wees ons aan waar we allemaal heen konden en daar waren we al gauw een uurtje zoet.Lekker klimmen naar het kasteel,waar alleen nog maar een soort ruine was,maar het uitzicht vergoedde alles.Dat kan je niet op een foto vastleggen,daar moet je apparatuur voor hebben,die zoiets groots kan omvatten.Maar we bergen het op in onze hoofden.Daar zit al heel wat in.
Deze maand hebben we drie verjaardagen vergeten,dat zit er niet meer zo stevig in kennelijk.Sorry Jalmar,sorry Brit,sorry Ron!We hadden wel de cadeautjes geregeld voor we weggingen,maar even niet in ons boek gekeken.Vandaag is het ook weer prachtig weer..Eigenlijk wil ik proberen om er een paar foto,'s bij te doen,maar ik ben er te stom voor,dat moet ik thuis maar eerst eens leren.Ik heb ze wel op mijn computer,dus kom maar kijken als ik weer thuis ben.
Vandaag probeer ik Bob naar de kapper te krijgen,hij ziet er helemaal verwilderd uit.
Ons plekje op de camping is niet al te fraai,we hadden de caravan eigenlijk neergepoot voor een dag,maar we blijven meer als een maand.Bob heeft geen zin meer om em beter neer te zetten .
Nina,I have seen your webside and I like the foto"s and I envy you,that you so easely can do that! I have been reading all your stories and what a nice holydaay you had.
Linda,stuur maar gerust meer foto's op de hotmail,de laatste was prachtig!
Zo,nu ga ik eens kijken of ik de commentaren van jullie ergens kan vinden.

lente in

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.