Sunday, February 26, 2006

Voorbereiding op de Spanje trip

Het wordt nog hard werken geblazen om weg te komen.We moeten nog veel inpakken ,zowel de auto als de caravan.We proberen om einde van deze week op pad te gaan.
Nog een beetje papierwerk,uitstel van de belasting aanvragen. Twee banken hebben hun huiswerk nog niet gemaakt .(Jaaropgave)
We gaan twee maanden weg,we zullen zeker van onderweg af en toe bellen.
Vandaag waren we beiden niet al te enthausiast om werk te verzetten,we waren beiden een beetje moe. Gewoon een keertje vroeg naar bed of een beetje langer uitslapen,dat moet ik nog even kiezen.
Morgen gaan we nog even naar onze nieuwe kleindochter.Wat lijkt ze sprekend op haar pappa.
Ben van plan om redelijk trouw te schrijven,als een soort dagboek.Ik weet in Spanje de cybercafee's wel te vinden

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.