Friday, April 23, 2010

En .........zo ging het ook!

Gelukkig , de caravan is weer schoon. dank zij de buurkindertjes ,die in razend tempo alle kleding voor me naar boven hebben gesjouwd.
Ook hebben ze alle etenswaren naar de keuken gebracht . dat scheelt een hap werk hoor.
Daarna ben ik aan het luchten en uitkloppen en schrobben en boenen gegaan . Drie dagen lang!
Nu staat ie te blinken in de zon en morgen brengen we hem naar Saskia.
Intussen hebben we nog diverse bezoeken afgelegd.Naar Danielle , naar Linda,Johan en marinke en vandaag samen met Hilde naar Els en Nathalie en Ilse.
Deze week hoefde ik vier keer niet te koken. De eerste dag heeft Bob voor de hap gezorgd.de tweede keer Danielle.Verse boontjes met een karbonade en gebakken aardappels en een heerlijke komkommmersalade. De derde keer heeft Johan en giga pan nasi gemaakt en vandaag heeft Hilde ons verwend met heerlijke erwtensoep.
Bij Marinke heb ik moedertje gespeeld.
Ik moest mee naar haar kamer en ik moest mijn schoenen uit doen ,want ik moest naar bed.
Want .........zij was de vader....!!!! Ik begon te zeuren om mijn speen en ik wilde drinken hebben.
Ze maakte van haar handjes een kuiltje en ik zeurde om een echte beker.
:"Nee!"zei ze fel ,dit is gewoon een nepper en duwde haar handjes in mijn gezicht. Nou ja ,dat heb ik toen maar "opgedronken". Maar een speen kreeg ik niet ,nou moest ik gaan slapen en geen gezeur. Daarbij kwam ze met haar snoetje heel dicht bij mijn gezicht en keek me nep boos aan. Ze sprong vervolgens op haar bed ,over me heen en trok de gordijnen dicht.
Vervolgens verdween ze en roepen hielp me niet , ze kwam niet meer terug..
Net toen ik mij schoenen weer aan wilde doen rende ze naar binnen en pakte me de schoenen weer af en ....Nou slapen!!
Dat was dus een heeeeeeel leuk spelletje.De quasie boze ogen vond ik zo prachtig.
Morgen ga ik naar Sarah.daar verheug ik me op ,want ook met haar kan ik zo fijn spelen.
Sarah wil er vooral met me op uit. Speeltuinen zoeken en tuintjes bekijken . En over richeltjes balanceren en op grote dingen klimmen.
Nou ja zeg , wie wil dat nou niet? En intussen kletsen we heel wat af.
Camilla komt in de meivakantie ook logeren en die neem ik mee naar de kleine lammetjes.
Die mag je de fles geven en je mag bij ze in het hok klimmen.Zeer waarschijnlijk komt Camilla's nanny ook mee ,Die wil later in Groningen studeren en kan dan alvast eens een kijkje nemen in die studentenstad.
Deze meivakantie krijg ik weer een hele meiden invasie.Ilse met vriendin ,Nathalie , Camilla met haar nannie. Dat zijn er al vijf. Wat zal die Bob verwend worden.
Voor mij is het simpelweg regelen en een beetje sturen ,de meiden aan het werk zetten . Het zwembad gaat open en is hier vlak bij. Ik maak me geen zorgen. Jammer genoeg zijn Marcella en Charissa en Gerben en Daan er dan niet , die gaan er op uit met hun ouders.
Overmorgen zien we Alfons en Annelies en misschien Laura ,Ron en de kleintjes nog even en dan hebben we iedereen weer gezien.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.