Monday, August 08, 2011

Bezig!

Met organiseren voor de bruiloft! Dat valt nog niet mee ,de gasten komen uit alle windstreken.Waar moeten ze slapen ,waar laten we de ...? enfin het komt allemaal wel goed , zolang iedereen maar komt op de 26 ste November.
We vieren het op de 26 ste ,want 25 november valt helaas op een vrijdag en de meesten moeten dan gewoon werken.
Iedereen wil natuurlijk graag weten wáár we feest , maar dat blijft nog even een geheim . Ik moet het eerst rond zien te krijgen.
Een paar mensen nemen de telefoon nog niet op en ik kan niet eerder afspreken of ik moet weten hoeveel mensen er komen.
Dus nog even geduld.
Intussen ben ik aan het krabben en schuren geslagen.Én verven! Leuk werk!
Boven op de zolder een karweitje afgemaakt en achter het huis twee raampjes geschilderd en nu is de schuurdeur aan de beurt.Ik schraap em helemaal schoon ,dat kost veel energie en dat duurt nog wel even voor dat dat klaar is. Het resultaat zal verbluffend zijn!
We lopen nog trouw iedere dag ons verplichte rondje , want anders verstijven we helemaal.Elke ochtend doen we samen ochtendgymnastiek en zo proberen we fit te blijven.
Deze week moet Bob weer voor een controle voor zijn anurisma en hij is helaas niet de verplichte tien kilo afgevallen.Maar vijf zijn er definitief af!
Ik heb nog even gepraat met Ilse en Nathalie.
Nathalie was poepie enthausiast over haar werk in de dierentuin en Ilse heeft een geweldige tijd gehad in Bergen Belsen.Ze heeft me beloofd om me alles te vertellen over dit byzondere kamp.
Chris en Nina en Camilla vieren vakantie in Kroatie en op hun blog te zien hebben ze het daar geweldig.Verder geen nieuws.
O ja ,17 augustus ga ik met Hilde een stadstocht door Groningen maken onder leiding van een gids.Daar heb ik veel zin in. Ik heb daar toch drie jaren gewoond!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.