Saturday, September 22, 2012

Bloederige toestanden

We zijn afgelopen week samen op curses  bloedprikken geweest.Bob wil graag zélf prikken , want dan kunnen we  de gegevens later doorgeven via de computer.
Als we weer eens op stap zijn is dat handig.
De eérste keer werd het een bloedig drama ,waar Bob toch tussen zijn tanden dooer stiekem onze lieve Heer aan riep.Want het ging alsmaar mis , óf te weinig bloed  of verkeerd op het kaartje  óf  per ongeluk er weer afgeveegd. . De eerste keer  dus vier keer , de tweede dag drie keer de tweede dag twee keer, de vierde dag gewoon vergeten en vandaag ging het helemaal in één keer goed.
Dat komt omdat ik wil dat hij het helemaal zelf kan doen.
Volgende week de finale , dan gaan we weer naar Groningen om te leren in te loggen op de computer ,zodat we altijd onze gegevens  kunnen doorgeven.
Het is daar heel gezellig ,compleet met koffie en eindeloos geduld van het personeel.

lekker prutsen

Dat vinden we allebei  fijn om te  doen. Reen wilde een bureau stoel  weer op zijn plaats zetten en hield de bovenkant in haar hand. Die stoel was al zo oud als Methusalem en dus zijn we naar IKEA gegaan om een andere stoel uit te zoeken.
We dachten dat we die zo kant en klaar beneden konden ophalen ,maar  daar wachtte ons een bouwpaket.
We hebben er eerst eens een paar dagen naar zitten kijken voor dat we daar aan begonnen.
het bleek zó eenvoudig te zijn en nu zit ik er op te werken en hij zit heerlijk.Lekkere brede zitting.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.