Friday, April 06, 2012

Dokteren

We zijn weer eens aan het dokteren geslagen.dat betekent ,dat we vele keren heen en weer naar Assen moeten naar de uroloog.
De laatste keer moesten we er om 20 over acht zijn,want Bob zou een inwendig onderzoek krijgen.We waren pas om tien over negen aan de beurt en in een record tijd er ook weer uit.
De specialist zei iets van :slip of the pen" en helaas dus geen onderzoek.
Volgende keer. Omdat de p.s.a. verontrustend hoog is krijgt Bob nu een organenonderzoek ,om te kijken waar misschien "iets" zit.Allereerst krijgt hij dan een organenscan en daarvoor krijgen we een oproep zeer binnenkort.
Bob blijft er stoisijns onder. Hij eet en drinkt en slaapt en het enige waar hij soms tegen pruttelt is het wandelen.Hij is nu ook gauwer moe en dat zijn voor mij wel alarmbellen.Halverwege rust hij soms uit op een muurtje of een dikke kei en hij is dan weer zielsblij als hij weer thuis is.
Maar wandelen is de bijna enige manier om hem in beweging te krijgen.
Als ik hem vraag ,doet hij soms karweitjes,hele lichte werkjes.Die kan ik natuurlijk ook doen ,maar die spaar ik voor hem op , uit zich zelf komt hij niet in beweging . Vandaag heeft hij geholpen met het bed verschonen. Het helpt mij iets en hem heel veel.
Met Pasen blijven we thuis ,energie verzamelen voor de volgende drukke weken.
Ben nu bezig om mijn terras schoon te maken met de hogedruk spuit.We hebben een sterkere machine gekocht en die doet het uit de kunst.Iedere dag een stukkie , ik wordt ook al een oud nmens.!! Maar ik heb geen haast en dit karwei krijg ik wel af!
Allemaal fijne Pasen gewenst en kom gerust eens langs voor een kop koffie of en gezellige babbel.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.