Thursday, March 06, 2008


Wij zij gisteren dus naar Mojaca geweest.Daar is een hele kleine ,maar oergezellige ,camping en daar trooffen we een paar mensen die we eerder op deze camping hadden leren kennen.
Een heet Kees en die staat bekend als de hapjesmaker of ook gewoon voor catereing.Maar in het dagenlijkse leven zat hij altijd op een ambulance.
Deze keer had hij een soort bitterballen gemaakt,met allerlei lekkere dingen erin.Rijst en diverse soorten groenten en vlees.Hij had de tent volzitten en er werd me daar wat afgekletst en gedronken en gegeten.Zo een middag is om voordat je het weet.We waren meegereden met Rieny en Harrie met hun grote woonmobiel.dat is een ervaring op zich ,kan ik jullie vertellen.Bob zat prinsheerlijk voorin en ik zat in een luie stoel aan een tafeltje .Wel groot en gemakkelijk hoor,zo een ding.Wij denken er ook wel eens over,maar ik weet niet of ik daar zo mmakkelijk mee kan rijden als met de caravan.Voordeel is,dat je alles bij de hand hebt,nadeel,dat je dat hele ding mee moet nemen als je verweg boodschappen moet doen.
Weet je nog wel Reen,die Hongaar die zei:"Alles heeft z'n voor en z'n achterdelen!
Enfin,daar heb ik ook foto's gemaakt,o.a van al die honden.Van Harrie twee,van Kees een en nog twee kleine keffertjes van een ander stel.Die kennen elkaar allemaal en
ze laten elkaar ook met rust.Maar dat vond ik ook zo fijn,midden tussen de mensen en de honden.Daar geniet ik echt van.Linda,dat snap jij misschien wel helemaal he,wat dat is bij jou dagenlijkse kost.
Jalmar is vandaag jarig,van hier uit alvast onze felicitaties.We bellen hem vanavond.mijn zus Brit is morgen jarig,die ga ik vandaag proberen te skypen
Met Reen lukt dat al!

Mooie bloemen he? Die groeien hier bij duizenden

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.