Friday, November 30, 2007

de laatste keer naar "oppas "Amstelveen!

Zondag gaan we voor de laatste keer richting Amstelveen.De maand is voorbij gevlogen.Eigenlijk zou volgende week de oppas invallen,maar die kreeg het zo druk met andere zaken,dus vallen we nog een week in.
We hebben altijd een heel programma met die kleine.Ze gaat twee keer in de week naar de little gim,waar we rollebolle (volgens Milla) en rennen en klimmen en en en .Ze hebben iedere week een ander thema,er worden liedjes gezongen en met bellen gerinkeld en nu we twee keer per week gaan,wordt Milla steeds driester en durft ze echt veel meer.Af en toe klimt ze op iets hoogs en kijkt dan of ze opa Bobbie ziet.Als ze hem dan ontdekt,gilt ze het uit.:"Jaaaahhhh,opa Bobbiiiieieieie"
We gaan na haar middag slaapje altijd wandelen.Als ik vroeger de eendjes ging voeren riep ik altijd ;"poele-poele"En dan komen ze met gezwinde vaart.Dat hoef ik nou niet meer te doen,want dat doet Milla nu voor ons en ze komen hoor!.
Deze keer zijn we op de terugweg even naar Annelies geweest.Maandag wordt ze opgenomen en dinsdag wordt ze geholpen.Dat houdt ons allemaal bezig en werkelijk iedereen leeft met haar mee.We wensen haar vanaf deze plaats nog eens heel veel sterkte.Chris en Nina laten ook hartelijk groeten en wensen haar sterkte
Ze is heel moedig en sterk en positief en dat heb je allemaal nodig bij zoiets.Ze weet zich ook gesteund door de hele familie.Alfons zal ons in de namiddag na de operatie bellen.
Wij hebben ontzettend genoten van het oppassen en we hebben Chris en Nina hier en daar kunnen helpen met kleine klusjes. Ze hebben ons getrakteerd op een avondje Leidseplein theater met Booming Chigago en het was geweldig.Daar vertel ik jullie nog alles van Ik ga me op de bank installeren met de telefoon en wil weten hoe het jullie allemaal gaat.Volgende week dan bel ik jullie allemaal en zal je dan vergasten op een mooi verhaal!
.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.