Tuesday, March 02, 2010

He he!!

We zijn er weer.Vier dagen onderweg en Bob maar rijden!
Sinds een paar dagen heb ik enorm last van duizeligheid.Het golft in mijn hoofd en ik verlies dan mijn evenwicht. Vandaag is het al een stuk beter , nog een beetje hoofdpijn en hele lichte duizelingen.
Eerlijk gezegd was ik een beetje bang , mijn zusje Claar had een tumor in haar hoofd en die was ook zo duizelig.Maar ik knap gelukkig weer op . Misschien heb ik me een beetje te druk gemaakt voordat we weg gingen . Achteraf duurt onze vakantie maar !! zes weken ,want dan moet Saskia de caravan hebben , dat hadden we beloofd en wat je beloofd moet je doen.
Dus zijn we 23 april weer in Nederlanden komt de caravan voorlopig bij Saskia te staan.
Die krijgt een nieuwe badkamer en ze kan dan in de caravan douchen.
De douche is nu weer lekker warm ,dank zij de ramp met het water van Bob . Alles is gelijk goed nagekeken.
De reis was een crime . Bob wilde opschieten en waar we uiteindelijk aankwamen was in geen velden of wegen een camping te bekennen . Dus dan toch maar bij een benzinestation.
Alleen , daar stond ook allles vol , dus op naar de volgende . Helaas hetzelfde verhaal alles stond vol , geen plekje meer te vinden. Ja ,eentje naast een vrachtwagen vol kalfjes.
Stinken en geloei , dat is niet uit te houden . Dus weer verder rijden.Kwamen we bij de grens bij Frankrijk . Vlak over de grens was een giga parkeerterrein , met toiletten en grote lantarens en overal prullebakken en bijna geen auto's.
Op hoop van zegen zijn we daar gaan staan en daar hebben we als marmotten geslapen!
De volgende dag vroeg op pad , we wisten een camping en nadat Bob nog even een klein foutje maakte , door te snel af te slaan (zes kilometer om!) kwamen we op redelijke tijd ......voor een dichte camping. Die hadden even vakantie!
Dan maar weer verder zoeken. We wilden dan naar een Formule I hotelletje , konden we dat ding toch niet vinden! We werden overal heen gestuurd , maar noppes!
Dan maar weer een benzinestation opzoeken , met onze ongewassen voeten! Een beetje stinken mag wel hoor met kamperen . Een feit is dat we allebei al een kleine moord wilden plegen voor een lekkere douche! . We vonden een prachtige parkeerplaats , waar nog veel meer campers en caravans voor de nacht stonden geparkeerd en dus....... pootjes naar beneden en maar weer slapen . Bij deze parkeerplaats was een restaurantje en daar kon je voor negen Euro de man heerlijk te eten krijgen.
Dat slaapt lekker hoor , met een volle maag . De volgende dag ons een beetje gewassen met keteltjes warm water en maar weer doorrijden . In Spanje kwamen we op een camping die we kenden (Weet je wel Reen , met die rot kerel!!)in Benicasem en werden we geweldig opgevangen . Die oude eigenaar was er niet meer , de nieuwe was aan het feest vieren en dus gedienstige kampeerders hielpen ons met de stroom en zorgden er voor , dat we niet hoefden af te koppelen en we dus de volgende dag zo weer door konden rijden.
Vandaag begon het halverwege de route een beetje te regenen en dat veranderde gestadig in fikse regenbuien en hier op de camping stonden al aardige plassen .
Bij Harrie kregen we een lekker kop koffie en Bob een borrel en daarna hebben we gevieren in de stromende regen de caravan op zijn plaats geduwd , de stroom aangesloten en Harrie heeft me even geholpen ,zodat ik dit kan schrijven. Ben heel tevreden en nou ga ik lekker slapen .Bob ligt al een uur op een oor ,die was zo moe!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.