Friday, June 14, 2013

Alles kwijt......of niet?

Vandaag is de laatste dag thuis en moet er nog veel geregeld worden..We moesten geld ophalen om dat vakantie huis te betalen wat we huren.Het zat in een handig portemonneetje en lag op de tafel. Weg    foetsie!!
Ik heb alle koffers weer leeggepakt   ,noppes!! !Allebei met de neus gekeken, het lag tóch in een klein koffertje. 900 euro,geen kattepis! Enfin , Bob is vandaag wéér naar de dokter geweest want de jicht begint toch weer op te komen en zijn hand begint weer te zwellen.Weer een bende pillen meegekregen en daarom moet hij de thrombosedienst bellen.De benodigheden om te prikken heeft hij altijd in een tasje.   Foetsie ,tasje nergens te vinden. Bob moet wel betalen voor zijn slordigheid.Drie keer het kastje waar het altijd ligt uitgehaald ,toch nog een paar koffers nagekeken.................noppes!
Ja en dan ligt het toch bij de televisie en dan word ik toch een beetje zenuwachtig.Ik moet goed opletten dat ik niets vergeet ,ook allemaal zaken van Bob.Met de caravan is dat een stuk gemakkelijker,dan heeft alles zijn eigen plekje ,nu moet alles in dozen en koffers.Maar morgen gaan we weg en ik ben er echt aan toe en ik denk Bob ook.We blijven lekker 5 weken weg..ijs en weder dienende.Eerst een week bij Reen . dan drie weken in Frankrijk en dan  nog eens een week bij Reen..We nemen ons telefoontje weer mee.Weten jullie het nummer nog? Voor alle zekerheid.......0612281171.W .We zijn met Bob zijn verjaardag niet thuis! Hij wil niet meer een groots feest  geven (ikke wel hoor!!!!) en dus vieren we het rustig daar met een lekker etentje en een drankje.Omstreeks de 23 ste julie zijn we denk ik weer thuis.Alle jarigen alvast gefeliciteerd.We nemen de computer mee ,er is wifi in ons huis ,dus als jullie willen skypen ...no problem!Hartelijke groeten allemaal en ook alvast een fijne vakantie toegewenst.Jullie zijn zeker weg als wij weer terugkomem..

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.