Tuesday, December 04, 2012

We zijn er bijna!

Vanmorgen moesten we een boodschap doen met de auto en onderweg vroeg ik me af of Bob al zou kunnen rijden.
Terwijl ik de boodschap even deed wipte Bob achter het stuur en verdraaid ,hij kon goed rijden ,geen enkele moeite ! Heerlijk.Aan mij is autorijden niet besteed en Bob doet het zo graag.
Hij was helemaal happy en bracht me veilig thuis.
Nu nog het laatste restje.dat is zijn sokken en schoenen aantrekken.Douchen en aan of uitkleden doet hij nu helemaal zelf en gisteravond heeft hij thee voor mij gezet.
Hij dekt nu ook regelmatig de tafel en doet na het avondeten de afwas.
Hier kan binnenkort de vlag uit!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.