Tuesday, February 14, 2012

Afreis.

Dit was het resultaat van mijn noeste arbeid.Nog later stonden er veel plantjes in bloei en dat vonden we gezellig om bij te zitten.Die hoge soort vetplant ( met rode bol) kreeg later nog een gepikt zusje en die heb ik meegenomen naar Nederland en ze doen het hardstikke goed!




Kijk ,zo zag de plantenbak eruit toen we op Tenerife aankwamen.Al die dorre planten heb ik (met mes en vork) eruit gehaald en toen ben ik op de jat toer gegaan!


Deze orka kan ja en nee knikken áls de trainer hem een visje aanbied.Hij wilde niet een , niet twee maar een hele hand vol visjes.Heel lollig'.
Als je trainer naast de orka ziet staan is de verhouding helemaal zoek.Zo groot is dat beest.Alle dieren in de dierentuin consumeren voor anderhalf millioen Euro per jaar . Maar gelukkig ,dat het park zo druk wordt bezocht.



Morgan krijgt veel aandacht en Nederland ook! Morgan mag nog niet meedoen met de show maar is in Nedeland al een beetje getraind en zal binnen afzienbare tijd ook aan het spektakel meedoen.Want 'echt ,een spektakel is het.De show begint met een reuze scherm en daar kan je alles op volgen wat er in het echt gebeurd . Zo kan je mooie foto's maken vooral als je net even te laat bent met een opname.




Het begon gisteren al goed, de portier vergat ons te wekken.dat was niet erg hoor ,we waren al uit bed.
Deze keer kwam de bus precies op tijd en blijkbaar waren we de laatste opstappers ,want daarna reden we aan een stuk door naar het LORO PARK
Het was prachtig weer en het park was vol met subtropische planten en bomen.Allereerst hebben we alle shows bekeken.
Eerst een spectaculaire dolfijnen show ,gevolgd door DE show van de orka.s.
Morgan zwom nog rustig in zijn eigen basin ,samen met een jonkie.Hij moet nog getraind worden.
Het is uitzonderlijk om te zien hoe veel plezier die beesten er zelf aan hebben.Ze vinden het fijn als we met de muziek mee klappen en ze spetteren met plezier de drie onderste rijen mensen kleddernat.
Die krijgen een regencape om ,maar hun hoofden dropen wel!
De show begint met een groot filmscherm en dan wordt eerst een verhaal verteld over Morgan.
Dan plagen ze het publiek een beetje met direkte opnames ,voorzien van teksten.Zoiets als ;Hij is zeker de weg kwijt ,mamma geef me nou wat te drinken en veel meer flauwe kul.Heel leuk.
Als je ooit in de gelegenheid bent ,moet je zelf maar eens gaan kijken. het is echt de moeite waard.
Onze koffers staan al beneden en over een half uurtje komt de bus.
Heb nog gauw even een briefje naar de gymleraar gebracht en we werden door de hele groep vrolijk uitgewuifd.
De zon schijnt en we gaan nog even lekker daarvan genieten.
Johan als je ons bellen wilt ,doe dat dan op het Spaanse nummer (bijvoorbeeld op Schiphol) want ons andere kaartje zat :::::veilig;;;;; in Bob zijn portemonnaie.Tot vanavond!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.