Friday, January 27, 2012

Boottocht

We moesten wel even geduld hebben ,de bus die ons ophaalde ging geloof ik via Rome naar de boot ,maar uiteindelijk kwamen we er dan toch .Net toen ik op het schip wilde stappen ,hield een vrolijke dame me tegen en zei: Problemas! Er was geen kapitein .Ik zei neem dan Bob maar ,maar dat feest ging niet door.Ineens springt er een haastige kerel langs me heen en ja hoor ,dat was de kapitein.Had zeker lekker liggen pitten!
Ik wilde gelijk naar beneden ,naar de beloofde glazen bodem .Dat viel een beetje tegen.Je kon er wel door raampjes onder water kijken ,maar punt een waren ze vies en punt twee ,door het varen kwam het boegwater met een sneltrein vaart langs het raam en dus zag ik alleen maar bubbeltjes.
Hilde ik moest wel even aan jou denken ,want Bob kon zelf van het lage zitje niet meer overeind komen.Met heel veel moeite en gezeul kwam hij toch weer op de pootjes ,maar dat was wel even schrikken.
Ik kan zo een zware men niet in mijn eentje omhoog trekken en net op dat moment was er niemand!
Bob is vandaag weer begonnen met oefenen,hij was toch wel erg verslapt door al dat zitten.
De boottocht was uiterst plezierig ,veel jolige dolfijnen die graag over de boeggolven sprongen.Om die te krijgen voer de kapitein een snel rondje.
In het laatste uur lagen we stil en ik weer gauw naar beneden..Bijna niets te zien Een miezerig kwalletje heb ik op de foto gezet en drie schimmige visjes.
Ben maar weer naar boven gestapt en heb even gekeken naar een paar moedigen die in het water sprongen.Ik had mijn badspullen wel bij me ,maar ik had de bodem al gezien ,allemaal gestold lava,niks te beleven.
Ik raakte even in gesprek met een cameraman.Hij had een fix apparaat op zijn schouders.Het bleek ,dat hij van iedereen opnames maakte.Dan mixt hij die met beelden van walvissen en de kustplaatsen en dan kan je zo een dvd kopen.Dat hebben we maar gedaan.Het weer was super de bediening aan boord ook.Eerst kon je drinken ophalen (heb me lekker vol laten lopen met glazen sangria) en even later kregen we een lekker verpakt broodje.In de stille baai kregen we heerlijk warm eten,zoveel als je wilde met natuurlijk als toetje een banaan!(Menu was rijst met sla en heerlijke gehaktballetjes met tomatensaus.
Hier kosten die dingen echt niets.
Voor de rest is het hier schreewend duur.Het gekke is ,dat je wel goedkoop uit eten kan gaan.
Een flinke maaltijd bij onze Chinees kost maar vijf euro.
Vandaag kruipt de zon weer achter de wolken ,dus zoek ik maar ander vermaak.Bob ligt even op bed.
Ons volgende doel is de dierentuin ,waar de orka nu huist ,die uit Nederland is gekomen.
Vanavond krijgen we de dvd,die kan ik mooi op mijn computer bekijken is tie toch nog ergens goed voor!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.