Thursday, January 13, 2011

Skyp tegoed


Zo langzamerhand heb ik de boel een beetje voorelkaar. Gisteren hebben Bob en ik samen ons skyp tegoed weer ingesteld . Dan kunnen we bellen voor een paar centen via skype ,naar bijvoorbeeld Henk en Riet in Australie . Je kan nummers installeren en dus ook mensen die geen skype hebben bereiken . Vanmorgen hebben we een dik half uur gepraat metde fam.Bouck.

Riet gaat nu beginnen aan de laatste weken bestralen, heel intensief ,vijf keer per week.

Ze is vol goede hoop ,dat ze dan van die rot ziekte verlost is. Ze wil deze zomer naar Nederland komen en met ons een tocht door Europa maken.

Straks ga ik met mijn fototoestel naar buiten om foto´s van al die zonneaanbidders te maken.Elke middag installeren ze zich op het midden pad met stoel en hoed en laten zich lekker bruin bakken.

Gister ben ik met Bob wezen winkelen en daarna sardientjes eten aan de haven van Aguilas.

Vandaag ben ik naar gymnastiek geweest.het eerste half uur was het gewoon bewegen ,het tweede half uur samba rumba en nog meer van die opwindende dansen
Nu weet ik pas hoe stijf ik ben in de botten en spieren , Jan Klaassen is er niks bij!

Op de foto zie je de overburen ,die nog vriendelijk aanboden om helemaal uit de kleren te gaan ,maar dat hoefde niet hoor.

Trouwens ,er is hier vlak bij een naaktstrand . Op een wandeling met Rieny zag ik in de verte een klein dik mannetje aankomen . Ik vond dat hij zooooooooooooo een aparte zwembroek aan had . Toen hij heel dicht bij kwam , zag ik dat het allemaal zijn eigen kleuren waren! Tja!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.