Saturday, December 27, 2008

Vandaag hebben we een fantastische dag gehad . We zijn vrienden gaan bezoeken ,op een camping , hier 70 km vandaan . De wind ging te keer , de zon liet het afweten en het was aan de frisse kant.
Maar bij onze gastheer en gastvrouw was het lekker warm.
Allereerst kregen we een heerlijk kopje koffie met eigen gebakken appeltaart.Daarna zijn we plannen gaan smeden,wat we deze dag zouden ondernemen.
We besloten een bergwandeling te maken. Dat hebben we dan ook gedaan.
We zijn heel langzaam een hele steile berg opgewandeld . Adembenemende uitzichten en eenmal boven wachtte ons een enorme verrassing.
18 wilde steenbokken waren daar aan het grazen . Gewelddig , ze waren wel ver weg , maar ik heb er toch foto's van kunnen maken .
We zijn zijn bijna twee uren onder weg geweest . Morgen zullen we wel spierpijn hebben .
Maar Bob en ik zijn best trots op deze prestatie.
Foto's volgen!!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.