Saturday, March 06, 2010

Inbrekers!

Niet bij ons , maar bij onze buren.Vandaag zijn Bob en ik gaan winkelen in o.a Vera en daar vonden we een giga markt.Na een uur dwalen vonden we het wel genoeg.We vonden op aanwijzingen een Vodafon winkeltje.Ze had wel kaarten voor ons , maar ze kon die niet aktiveren want het hele net ligt plat. Maandag gaan we weer proberen. Toen we thuis kwamen troffen we Rieny met haar hond en we wandelden gezellig de laatste meters naar ons onderkomen.Ineens gaf Rieny een schreeuw. Ze hadden de ingang van haar voortent kapot gemaakt en zijn daar naar binnen gestapt en hebben Harrie zijn laptop meegepikt. We leven allemaal met hem mee , hij is op deze camping de man die onze internet problemen oplost en die er sowieso voor gezorgd heeft dat we nu moeiteloos kunnen internetten hier op de camping .
Achteraf hebben heel veel mensen gezien dat er twee Spanjaarden hier rondzwierven en een van de gasten heeft de baas gewaarschuwd en die sloot het achterhek . Maar toen was het kwaad al geschied.
Ik ben nog voordat ik wegging even teruggegaan om de caravan af te sluiten.Dat is ons geluk geweest , want mijn laptop stond er ook open en bloot . Wij staan naast Harrie . We moeten nu voorzichtiger worden . Veel mensen gaan douchen of maken even een praatje en sluiten dan de zaak niet af .
De dieven zijn in ons hoekje over het hek gevlucht . Iedereen heeft het met Harrie te doen en wij ook . We waren al gewaarschuwd , dat er steeds meer dieven hier in Spanje aktief zijn .
Vandaag was het ineens bere koud geen zonnetje te zien .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.