Tuesday, May 09, 2006

lekker weer thuis !






Zoals jullie weten zijn we holderdebolder van Spanje naar huis gereden.We waren eigenlijk van plan om nog een paar weken in frankrijk rond te dolen,maar op de eerste campng viel plotseling het licht uit.We zagen,dat de stekker was doorgebrand en vroegen dus aan de campingbeheerder of hij misschien een ander stekker voor ons had. Die had hij,maar het bleef donker. We hebben na hevig manouvreren van de auto toch een beetje licht kunnen maken,maar die avond zijn we toch vroeg gaan slapen,omdat we geen extra accu bij ons hadden.
Toen hebben we maar besloten om naar huis te

Hier poseert Nathalie,met een trui van mij aan,
die voor haar een soort jurk was


gaan om de boel goed te laten nakijken.
Achteraf bleek het toch alleen de stekker te zijn,maar weet dat nou maar eens.Enfin,thuis gekomen zijn we maar begonnen aan de caravan.Kleren er uit,voedsel eruit,koelkast leeg.wat een werk.Misschien komt het wel,dat ik ouder ben geworden,maar het duurde een eeuw voor we de troep eruit hadden en de week vloog om.In het weekend kwamen Ilse,Nathalie ,Danielle en Susie logeren.Dat was heel gezellig.het werk hebben we werk gelaten .ik ben vier keer met de jongelui gaan zwemmen,we hebben vaak gezellig koffie en thee met ze gedronken
Heel vreemd,de foto van Nathalie is nu twee of drie keer afgedrukt en die krijg ik niet meer weg.Nina maar eens vragen hoe ik dat moet doen.
Ilse is daar prachtig opgemaakt en kijk eens hoe ze poseert met haar hoofd ver achterover. Suzie genoot er ook van om te showen .Die zag er ook zo mooi uit.
Sorry voor het teveel aan foto's,ik weet niet hoe ik ze weg moet werken.
Morgen zal ik het nog eens proberen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.