Monday, November 05, 2012

we schieten op!

Gistermiddag hoorde ik het belletje niet van Bob en verscheen hij aangekleed en wel beneden!
Hij kan nu zelf in en uit bed,zelf de trap op en af , zelf douchen en van morgen heeft hij zijn eerste huishoudelijke taak  keurig volbracht . Ik had de tafel afgeruimd en de rommel op een blad in de keuken gezet en dat heeft hij netjes opgeruimd .Verder heft hij voor ons beiden een kopje koffie gemaakt.
Intussen kon ik naar boven om de boel te luchten en daarna aan kant te maken.Om kwart over negen zaten we al aan de koffie en bijna direkt er na hebben we een flink ronde gelopen.Bijna dertig minuten met drie kleine pauze's.
Het bed gaat morgen weer naar de uitleen terug.dat geeft weer ruimte.
Ik zie dat Bob steeds handiger wordt met oversteken van de stoel naar de tafel en bij het scheren staat hij zonder steun.Hij klaagt wel ,dat het zo langzaam gaat ,maar als ik met anderen er over praat ,lachen ze ons uit en dan krijgen we de wind van voren.
Wat wil je nou ,hij is 84 en het was een fikse ingreep en ...en ...en...!!!!
Alleen schoenen en sokken aan doen mag hij nog niet zelf , dat kan  (mag) pas over drie weken.
Als hij soms ineens veel te hard begint te lopen ,vraag ik hem wie ook weer Wammes Waggel was?? en dan loopt hij toch weer redelijk netjes.We maken kleine auto ritjes (hij kan nu heel goed in en uit stappen!) en zo komen we de volgende drie weken wel door.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.