Monday, November 13, 2006

Schotland vier


Hier beklimmen de moedigen onder ons het vreselijke monster .Henk houd zich op veilige afstand



We hadden nog en paar wensen op ons programma,we wilden allemaal naar Loch Ness,daar hadden we veel van gehoord en wie weet,kwamen we "Nessie"wel te zien,het MONSTER!
Het weer was slecht,maar we vonden het toch een belevenis om daar aan dat meer te staan.Natuurlijk kwamen we het monster toch tegen,maar hij was wel van een soort plastic,dus hebben we onze aandacht maar gericht op souvenirs,hete chocolademelk en gewoon een ritje langs het meer.Bij mooi weer moet het daar fantastisch zijn,wij hielden het na twee uurtjes gezien en via een omweg weer terug naar de camping.De plannen voor de volgende dag waren al klaar,we wilden naarGretnagreen.De plaats waar zoveel jonge mensen stiekum trouwden,zonder oestemming van de ouders.We vonden een camping vlak bij de Ben Nevis,de hoogste berg van Schotland.Daar ligt ook de plaats Ford Wiliams,een oergezellig plaatsje,met veel leuke winkeltjes.Sportief als we allemaal zijn,hebben we een zeer lichte poging gedaan om de berg te beklimmen,maar ja,het was al laat en de reis zat ons nog in de benen en je kan niet alles he? Maar we hadden wel puf om een whiskystokerij te bezichtigen en om te proeven waren we echt niet te beroerd! Ik liep gelijk een stuk gemakkelijker ,wonderbaarlijk wat zo een slokkie met een mens kan doen.
Gretnagreen viel ons tegen,daar staan vier of vijf gebouwtjes en het huisje van de blacksmith is mooi wit geverfd. Daar werd dus getrouwd destijds. Je betaald je blauw aan entree en er was geen bruid te bekennen.
Dus zijn we maar afgetaaid naar het strand en daar hebben we zo heerlijk in de zon gelegen en gewandeld.
Daarna werd het weer tijd om terug te keren naar Edenburgh,want Bob en ik hadden nog een intermetzo voor de boeg.Zo,nog een paar foto's,van Loch Ness,van de Ben Neves en Gretnagreen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.