Thursday, December 09, 2010


Eindelijk ,we gaan!

Vanmorgen vroeg keken we allebei mistroostig uit het raam.
Een witte wereld en geen dooi! Maar gedurende de dag kregen we meer moed en nu weten we dat het morgen 7 graden boven nul is ,dus nu durven we wel.
Vandaag hebben we al weer met de auto gereden en hebben we gezien dat de wegen goed zijn.
We rijden toch de route door de Ardennen , dat is toch redelijk korter dan over Antwerpen.Als we maar eenmaal Metz voorbij zijn ,dan redden we het wel.
De caravan is nu helemaal gepakt en we lopen vanavond nog de checklist door , zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
Harrie vertelde ons over de heerlijke temperaturen daar in zuid Spanje en daar kijken we allebei naar uit.
Wat is het lastig om een andere caravan in te pakken.Soms sta ik met rommeltjes in mijn handen en moet dan bedenken waar??? in vredesnaam!
Maar nu zit het er in en zijn we reisvaardig.
We zijn allebei redelijk fit.Vanavond komen de buren helpen om dat bakbeest naar buiten te sleuren.
Achter ons huis is het nog betrekkelijk glad ,hopenlijk smelt dat nog een beetje.
Nu schijnt af en toe de zon en af en toe sneeuwt het.Ik heb vanmorgen nog een paar foto's gemaakt van ons achterplaatje.
Onze buurvrouw Roelien kwam sneeuwvegen en daarna koffie drinken ,gelijk met de overbuurman.
Gerben zijn vader stond zomaar ineens voor ons huis het pad te vegen en heeft ook zout gestrooid.
Hij deed dat niet voor de postbode ,zei hij ,want die staken drie dagen. Dus op de post hoeven we ook niet meer te wachten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.