Monday, December 12, 2011

12 december

Vanmorgen moesten we weer voor Bob naar het Wilhelmina ziekenhuis.
Gisteravond mocht hij de catheter eruit halen en vanmorgen merkte Bob dat hij zijn water niet kwijt kon.Dus met een vaartje naar het ziekenhuis en de dokter besloot dat hij moet worden geopereerd.Voorlopig de catheter er dus weer in.
Enfin ,we gaan naar Danielle ,even een boterham eten en voor we weggingen ging Bob nog gauw even naar de w.c.Tot zijn verbazing kwam er geen urine en wij als de bliksem weer naar het ziekenhuis.
De zuster nam hem gauw mee en vroeg zo terloops of hij het dopje er wel afgehaald had?
Bob :"Dopje?" .Probleem opgelost!De vorige keer zat er geen dopje op ,vandaar!
23 deecember wordt Bob geopereerd.
De opname zuster begreep dat we het liefst gelijk geholpen wilden worden,maar ze dacht dat we met de kerst thuis wilden zijn.
Wij kunnen het hele jaar Kerstmis vieren ,vandaar dat ze hem inboekte op 23 december.Hij moet er een kleine drie dagen blijven.
Bob is opgelucht en begint weer aardig praatjes re krijgen.
Dus ,we zijn (gedeeltelijk) met de kerst thuis en als alles goed gaat vertrekken we richting Portugal zo half januari

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.