Friday, April 13, 2007

Laatste dagen in Rabat en Sale


Altijd weer leek om de comments te lezen.ja,we zagen er die avond echt heel netjes uit.naast ons was een soort tafel,waar water in zat en daar dreven geurige rozenblaadjes in.het was echt heel sjiek en een perfekte bediening.daar hebben we van genoten.
Nu zijn we Rabat en Sale aan het verkennen. Dit is een soort dubbelstad,aan de ene kant van de rivier is het Rabat en aan de andere kant Sale. Gerd,we zijn in Sale in een oude school voor de koran geweest.Ik heb er heel veel foto's van gemaakt.Die school is in 1300 gebouwd en traditie getrouw heeft het in het midden een "open"dak Nu ligt er glas over heen.We mochten ook naar boven,waar allemaal piepe kleine studentenkamertjes waren.Als je de deur van zo een kamertje dicht doet,krijg je geen frisse lucht meer.Maar verder was het er mooi.
gisteren kwamen we uit de camping en ik hoorde een vreemd geluid. Vijf jongetjes waren aan het stenen gooien.Ik werd natuurlijk boos en stak mijn vinger op en deed net of ik mijn telefoontje pakte om de politie te bellen.Nou,die waren gauw foetsie!
We zijn ook naar het koninklijk paleis geweest.je mag er tamelijk dicht bij komen .bij de toegangspoort wel te verstaan .De foto probeer ik in dit verhaal te stoppen.We krijgen nu af en toe regen,maar nog steeds kunnen we er op uit.
In een archiologisch museum had ik al een heleboel foto's gemaakt en opeens kwam er een kerel,die me dit verbood.
Een poosje later komt er een vent en bied me aan voor 50 dirham de bewakingscamera's even uit te schakelen.
lekker corrupt he? Maar we zijn er niet op in gegaan.Hij zakte ook nog even met de prijs,maar ik had al voldoende foto's gemaakt.
Af en toe duiken we een Mc.Donalds in voor een kop koffie,een ijsje en de toilet.De koffie is daar uitzonderlijk goed en het ijs ook.de toiletten niet altijd..
Vandaag gaan we nog even een hele oude Kasbah bekijken en nu stort ik me maar weer op de foto's Kleine Con,je weet dat we de 21e er aan komen he? Nog bedankt voor je foto's,het zal er wel fraai uitzien allemaal.
Nina,heb jij een Tachine? Ik ben ook benieuwd of ik dit verslag later nog met foto's kan opleuken???Liefs allemaal en tot gauw.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.