Sunday, December 09, 2012

kerstboom

We hebben besloten toch maar een kerstboom te kopen en op te tuigen.
Verder gaan we de kamer weer een beetje in de kerstsfeer ombouwen. Het gaat met Bob  fantastisch.
Hij heeft één dag een flinke dip gehad.Hij had vreselijke pijn in zijn rechter knie,kon bijna niet op de been staan ,kon ook moeilijk overeind komen en ik was helemaal treurig..Hilde hielp me weer aan de naam diclofenac en ik heb de huisarts om drie pilletjes gebedeld.
Die tabletten geven ze liever niet , maar als Bob jicht heeft is hij er binnen een paar uur van af.Het was dus een gok .Ongeveer drie uur na het innemen van het pilletje begon Bob weer op te krabbelen en de volgende dag was hij weer helemaal de oude.geen pijn meer,zwelling verdwenen en hij kon weer meedoen. Ik heb de pilletjes goed opgeborgen , hoeven we  niet meer te wachten op toestemming.

 Gister hebben we een klein rondje gelopen ,zo gauw de regen stopt gaan we weer een flinke ronde maken.

De specialist van Bob krijgt wel gelijk.Bob loopt nu met één stok ,maar vergeet de stok soms. Dan loopt hij nog wel een beetje mank, maar het is gewoon een kwestie van oefenen en vertrouwen hebben in zijn nieuwe heup. Aan de kersttafel zal hij de stokken niet meer nodig hebben.Dát was hem voorspeld.

Als het weer goed blijft gaan we a.s.zaterdag naar Annelies ,die viert dan haar zestigste verjaardag en dát willen we meemaken.
R





Zo heeft het er een paar dagen uit gezien,alles mooi wit.Onze auto zag er prachtig uit met een witte hoed op , je kan het nog net zien achter de schutting.Vandaag regent het en alle sneeuw is weer verdwenen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.