Sunday, May 06, 2012

Ups en downs

Soms gaat het ons zo goed en dan ineens komt er toch weer tegenwind.
Na het heerlijke fietsen op onze elektrische karretjes moet Bob nu binnen blijven ,want hij heeft longontsteking.
Hij slikt nu antibiothica en probeert zo veel mogenlijk te doen of te laten , om maar weer gauw naar buiten te kunnen en alles weer mee te doen.

Ik hoor zoveel verschillende meningen ,morgen bel ik maar eens even met de huisarts ,om te weten of ik te bang ben.
Ik word helemaal hysterisch als ik Bob ineens buiten zie lopen ,bang dat het hem echt te pakken krijgt.
De een zegt ...laat hem toch!! De andere zegt Pas goed op ,oudere mensen hebben minder inkasserings vermogen en knijpen er makkelijk tussen uit.
We hebben het nog zo fijn samen,ik wil het zo graag nog een hele poos zo houden.
Vanmorgen zijn we naar Hardenberg gegaan om de caravan terug te halen. We hadden goed afgesproken ,dat hij in de warme auto zou blijven
zitten ,zie ik em toch uit de auto komen.Hij moest naar de w.c.Jas open op zijn dooie gemakkie ,nou ,dan krijg ik wel de kriebels.

Enfin .ik heb hem weer veilig thuis en morgen hoor ik wel van de dokter wat wel of niet mag.Het rijden met de caravan viel me mee.Ik wilde niet dat Bob zich zou inspannen ,maar ik vond het wel fijn ,dat hij naast me zat.

Thuisgekomen heb ik even een paar buren opgetrommeld en toen de caravan op zijn plaats stond kwamen ze allemaal binnen en dronken ze gezellig koffie en thee en werd er gezellig gepraat.
Iedereen hielp mee opruimen en daarna is Bob lekker toegedekt op de bank in slaap gevallen.

Hij heeft geen pijn en zijn ademhaling wordt beter zegt hij.Ik blijf toch nog maar even waakhond en vanavond gaan we dus op tijd slapen.
Wonderbaarlijk ,dat hij geen pijn heeft.Hij is wel hees en een paar kilootjes lichter ,hij kan nog wel een beetje gewicht missen, maar voor mij hoeft dat niet.

Camilla is weer naar huis,heeft hier een week gelogeerd en we hebben samen dolle pret gehad.We hebben gezwommen en gefietst en gekntseld en ze is een dag met haar nanny naar Groningen geweest.Heeft een piratenfilm gezien ,was in een strippenmuseum en is via de wenteltrap de Martinietoren op geklommen.
Die is niet moe te krijgen.

Mijn huis is vies,daar heb ik een week niets aan gedaan. Alleen maar de toiletten en natuurlijk steeds opruimen.Morgen begint weer het echte poetswek Bééééhhhhhh!!!!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.