Friday, March 26, 2010

De tijd vliegt!

Gelukkig vinden Robert en Wilma hun onderkomen gezellig . Ze ontbijten in hun eigen hut en komen dan tegen de koffietijd bij ons . Dan gaan we met ze'n vieren op pad . Ze vinden de omgeving mooi en we zijn alle kanten al uit geweest . Robert wil graag plantages zien met olijf bomen en vandaag zijn we op een hele grote geweest. Hij wil eigenlijk een mooie boom kopen , maar hij moet dan wel een interessante stam hebben . Zo gauw de bomen ouder zijn dan bv.twintig jaar dan gaan ze wat kronkelen en zien ze er wat weerbarstig uit , net oude mannetjes .
Vandaag vond hij er een , maar over de prijs viel niet te onderhandelen en dus hebben we em niet meegenomen . Morgen gaan we nog een keertje ergens kijken. Morgen gaan we ook naar een tweedehands markt , hier een kleine 50 km hier vandaan . Vandaag was het weer zo heerlijk , we hebben op een terras aan de zee zitten eten en daarna hebben Wilma en ik pootje gebaad in de zee . Het water begint al aardig op te warmen .
Die twee genieten van de zon en ze hebben beiden al een mooi kleurtje gekregen . Deze dagen vliegen om . Vanmorgen hebben we een wandeling gemaakt over de wekelijkse markt in Carucha en daarna koffie gedronken op een terrasje aan de haven.
Morgen wordt het weer nog mooier dus dat beloofd weer wat.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.