Monday, August 16, 2010

het sprookje is uit

De Twin -towers



Voor mij was het echt een sprookje. We woonnden in een heftig lux apartement ,met drie zwembaden ,een waanzinnig grote tuin ,een aparte speelkamer voor kindertjes ,volgeladen met speelgoed.Een bubbelbad voor de liefhebbers.
Het gebouw werd bewaakt door ik weet niet hoeveel mannen in uniform.Allemaal vriendelijke kerels ,maar ze laten er niemand zo maar door!
Ons gebouw was dertig verdiepingen hoog.Alleen nummer vier ,veertien en vierentwintig ontbraken! Bijgelovig? Wij hadden vroeger in ons hotel ook geen kamer dertien!.
Ik heb zoveel gezien.Midden in de stad is een gigantisch aquarium , met een glazen boog waar je onderdoor kan lopen en de haaien gewoon boven je hoofd zwemmen.Net als in Florida.Zelf sta je dan op een lopende band een die voert je dan een stuk door het gebouw heen.Ook de vlindertuin vond ik prachtig ,aangelegd met de meest exotische planten. En als je toevallig nog eens die kant uitgaat ,breng dan ook even een bezoek aan het vogelpark!!
De twin towers glimmen je tegemoed , en torenen fier boven de stad uit.
En dan het zwembad ,open voor iedereen ,alleen mogen de kinderen niet in badpak ,dus duiken ze er met kleren en al in.Maar wel midden in de stad onder de torens.
Het winkelcentrum is giga groot en modern en beestachtig druk.
Je kan er alles kopen en er zijn grote gedeelten waar je de gekste dingen kan eten.
Dat hebben we dan ook verschijdene keren gedaan.
Kinderkleding is er spotgoedkoop ,de jurkjes voor meisjes kosten vier euro en zijn prachtig.
De temperatuur is voor mij ideaal.Zo rond de 32 graden en een hoge luchtvochtigheidsgraad,heerlijk.Heel veel mensen liepen te zweten maar ik niet hoor
Voor mij was het een onvergetelijke ervaring en nu hoop ik maar ,dat ik ondanks dit vele genieten ook Nina en Chris heb kunnen helpen door op Camilla te passen.

de laatste foto's

Milla,lekker aan het klimmen in de speeltuin van het apartement




Ziet dat er niet lekker uit? Een flensje ,gevuld met kip en allerlei groenten en gesmolten kaas erover heen.
Nina heeft me een kookboek gegeven ,waar allemaal van deze heerlijkheden instaan.





Deze twee globetrotters kwamen we tegen op het hoogste puntje van de berg.Ze waren door het oerwoud omhoog geklommen ,dolgelukkig,hardstikke vies en doodmoe ,maar een glimlach kon er nog wel af!




Wie nog meer wil zien ,...je bent van harte uitgenodigd en Boh thee heb ik ook nog!!

Onmogenlijk!

Ik heb ook een wandeling op die houten flonder gemaakt,heel ver lopen door het oerwoud.Ik heb er geen tijger gezien ,maar ze zijn er wel!.Ik was toch behoorlijk op mijn hoede en een ietsie pietsie benauwd alleen!

Je kunt het opzoeken op je computer.De Cameron Highlands.Boh thee.Wij zijn ook in de fabriek geweest,waar de thee wordt gewassen ,gedroogd ,gekneusd en dan in grote linnen zakken wordt gepropt voor verdere verpakking.dat gebeurd dan weer ergens anders.





Wat je op de foto ziet aan groen is allemaal thee! Behalve de grote bomen natuurlijk!



He ,aards mopperaars ,ik kan toch moeilijk 5oo foto's hier in mijn blog proppen!!
Maar goed ,er komen er nog een paar. De dag erop zijn Chris, Milla en ik naar de Boh thee tuinen geweest.Een trip van meer dan drie uur om er te komen ,maar wel de moeite waard.Een hele grote plantage , indrukwekkend mooi.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.