Friday, November 07, 2014

Spanningen .........

We moesten even wat boodschappen  doen en verdwenen even in chineese  winkel. Toen we naar buiten kwamen stonden er een stuk of zeven politieagenten bij onze auto en bonke bonk gingen onze harten. Maar ze zagen ons  helemaal niet en praatten met een  kapster , die waarschijnlijk een inbraak had gehad. We zijn rustig weggereden en en nu denken we dat ze voorlopig niet naar ons op zoek zijn. We hebben wel een slecht geweten , alhoewel we denken, dat de schade die we veroorzaakt hebben  toch minimaal was.
Hier is het schitterend weer ,de Oleander staat volop en massaal in bloei en boven mijn slaapplaats groeien de rode pepertjes in grote trossen . We zijn nu zo goed als gesetteld. De voortent is met man en macht overeind gezet en we hebben nu een extra kamer , dus veel meer ruimte.  We hadden in Nederland een klein keukentje gekocht en nu kook ik in de voortent

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.