Wednesday, May 30, 2007

UITlaten!!

De dames zijn het niet altijd met oma eens.Waarom nou iedere keer douchen??
Suzanne weet het zeker,allemaal onzin.Ik ben niet vies en ik stink niet en mamma zegt.......!!
Daar trap ik dus mooi niet in.Ik kreeg veel boze blikken,todat ze onder het warme water stonden en dan hoor je Lalalalala!
Enfin,ik besloot het deze keer toch eens degelijk aan te pakken en vlak voor de koffie riep ik de dames voor een kleine vergadering bijeen.Wat nou weer?????,wilde Nathalie weten en met een zucht schoven Ilse en Suzannen ook hun stoel bij.
Mijn vraag aan hun:Wie weet wat een uitlaatpijp is?"Ilse wist het gelijk.Mijn volgende vraag hebben mensen ook een uitlaatpijp.Jaaaaaaaaaa"!!!,gilde Nathalie en gaf zichzelf een tik op de billen.Goed zo Nathalie.!Hoeveel uiklaatpijpen heeft een mens eigenlijk?.Ilse:"Uit je mond kan je ook stinken"
Nou,zweetvoeten ,die zijn ook akelig,dat wist Nathalie wel.Laten we eens gaan tellen.
We telden er negen.Dus je kan uit negen gaten stinken,nou,dat is nog al wat.
Dus,daar moet je wel wat aan doen.
Ilse:"o.k,o.k,douchen!
Elke auto verspreid uitlaatgassen en ieder mens kan dat dus ook.Wij zijn ook een soort mnotertje. :"Weet je wat ik nou het rottige vind?",vroeg ik.Nee,dat wisten ze niet.
Veel mensen ruiken dat je stinkt,maar ze zeggen het je niet,ze gniffelen erover en achter je rug knijpen ze hun neus dicht.
Nu waren ze alledrie heftig geinteresseerd.Dat is gemeen! Dus dames,daarom wil oma dat je elke dag even je afspoelt,dan kan nooit iemand iets van je zeggen..Nou,ze waren het helemaal met me eens,dus als je eens geen zin meer hebt in een douche

Denk dan maar aan je uitlaatpijpen......!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.