Monday, October 15, 2012

Ziekenhuis Assen.

Vanmorgen om half elf hebben Reen en ik Bob afgeleverd in het Wilhelmina zieken huis in Assen.
Er kwamen nog drie patienten en het is me daar een vrolijke boel . Een ontzettend grappig mager mannetje en twee  dames ondergaan het zelfde lot. .Eén heeft het al een keer meegemaakt dus daar kunnen die anderen van profiteren.
Bob is morgen als eerste aan de beurt om acht uur!.
Hij heeft een telefoontje naast zijn bed.Voor wie het nummer nog niet weet,ik geef dit nummer maar ik vraag jullie DRINGEND om de eerste twee dagen niet te bellen. 0612281171
Woensdag moet hij uit bed en dat is razend inspannend.Aan het einde van de dag kan je hem wel bellen als je het kort houdt .De dagen daarna heeft hij wel weer spraakwater voor tien.
Deze mededeling geef ik op advies van de zaalzuster.
Ook liever voor die tijd géén bezoek,
Reen en ik mogen er morgen eventjes bij ,maar dan is hij nog weinig aamspreekbaar.
Het is voor een 84 jarige echt een forse ingreep en vooral met zijn medische voorgeschiedenis.
Helaas houden de hartritme stoornissen niet op en natuurlijk is door de pijn zijn conditie (wat betreft lopen etc.) achteruit gegaan.
Maar mijn baasje is vol goede moed . Hij komt er wel door.Reen en ik hebben de relax stoelen mogen bewonderen , waar ze naderhand in komen te liggen . Echt grandioos.
Er zat daar een groepje die bijna klaar zijn en daar was de stemming ook perfekt.
Morgen om drie uur mogen we even om het hoekje kijken.daar liggen dan vier mensen bij te komen van de operatie.
We sluipen er ook zó weer uit en ik zal hem jullie groeten overbrengen
Bob heeft zöveel telefoontjes van jullie gehad,dat sterkt hem en hij bedankt jullie er hartelijk voor.
Ze kwamen uit Frankrijk,Duitsland en zelfs uit Australie.Verder van een groot deel van familie   vrienden en kennissen uit Nederland.Van onze buurvrouw kreeg hij vóór hij wegreed nog een hartelijke pakkerd!.
Bij de intake vertelde Bob , dat hij zijn lichaam ter beschikking van de wetenschap heeft gesteld en daaraan merk ik ,dat hij  toch een beetje bang is.
Maar de artsen zijn optimistich .Ze bellen me zodra hij op de uitslaapkamer is. Hij krijgt een ruggeprik en een klein roesje en vooraf nog een kalmerend pilletje
Fijn zieken huis,prima begeleiding . Ik ga schrijven zodra ik thuis ben . Dus jullie hoeven me vóór 5 uur niet te bellen , het is een dik half uur rijden.


Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.