Friday, April 16, 2010

Eindelijk thuis!!


Na een lange reis ...2600 km ! is Oliver thuis aangekomen.

Hij werd al behoorlijk sikkeneurig , liet zijn blaadjes triest zakken en was eigenlijk het reizen beu.

Hij heeft eerst op de camping in zuid-frankrijk gestaan en daar stond hij half buiten. Daarna in Karlsruhe bij Reen in de garage.. Bijna elke dag kreeg hij een slokje water en hebben we hem getroost.

Een klein takje was al afgeknapt en hing er triest bij. Maar nu is zijn leed over ,want een heel ontvangst commitee (Robert ,Jalmar en Jorik) sleepte hem naar zijn nieuwe plaatsje in de zon en daar kreeg hij nieuwe aarde en kleikorrels en Jalmar prikte luchtgaatjes in de aarde en na een uur kon je zien dat hij maar wat blij was met zijn nieuwe tehuis.

Morgen reizen we door naar huis.daar kijken we echt naar uit.

Trouwe lezers , vooropig even geen nieuwe blog.Eeerst moet ik de caravan uitpakken en schoonmaken en dan de post lezen en dan eens wat mensen bezoeken.

En dan moeten we nog duvels opschieten ,want de laatste week van mei gaan we al weer op pad en dan moet de caravan weer klaar zijn. Die gaat nu na de 23 ste naar Saskia en die gaan er een weekje mee kamperen ,kijken hoe dat bevalt. Heel misschien gaat Reen met ons mee naar Roemenie. Vanaf deze plaats wensen we Harrie en Rieny sterkte met inpakken en terugreizen .

Reen haar problemen met haar computer heeft ze zelf opgelost , knap he?

Dank jullie wel voor jullie lollige commentaren ,dat is voor ons manna.!


Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.