Sunday, November 09, 2008

ziekenhuis

We hadden de caravan al ingepakt en wilden zondag rijden,maar dat ging niet door.Reen kreeg ineens heel erg last van haar hart en ze deed alle moeite de klachten de kop in te drukken,maar dat ging echt niet.
We zijn om halftwaalf naar de nooddienst gegaan en na een uurtje wachten werd Reen naar binnen gehaald en kon het onderzoek beginnen.Zo tegen half twee mocht een van ons even met haar praten.Ze had het behoorlijk te kwaad gehad en dat was haar goed aan te zien.
Om vier uur lag ze op haar kamer.
Ze mocht niet naar huis en Reen vertelde later,dat ze met hele zware pillen de bloeddruk naar beneden hebben gekregen.
Vanmorgen om een uur of negen zijn we even bij haar geweest.Peter was er ook.Net als een echt Leeuwenkind betaamd,hing ze al weer met een poot uit bed en wilde ze wel mee naar huis.
Maar dat gaat natuurlijk niet.Nu krijgt ze een gedegen onderzoek naar de oorzaak en Bob en ik blijven hier.
Ik ben een beetje aan het poetsen geslagen en Bob zwiert met de stofzuiger,het regent toch buiten.Misschien knapt het weer nog op en gaan we lopen naar het ziekenhuis.
Spanje loopt niet weg,eerst maar eens kijken hoe het Reen vergaat.
Tot zover het nieuwsbuletin,ik stuur nog even een e-mailtje naar de familie.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.