Thursday, December 14, 2006

verjaardag van Camilla Noor

Nina en Chris hadden besloten,dat de eerste verjaardag van hun dochter met de opa's en oma's moest worden gevierd.Dat leek mij wel wat en toen ze vroegen of het bij ons kon hoefde ik me verder niet te bedenken.Vooral toen Nina zei,dat zij voor het eten en drinken zou zorgen,wat meestal de grootste zorg is,was het voor mij alleen maar pure pret.We hebben een babykamertje gemaakt,bedje commode en een lekker bed voor de moeder als ze ook wil rusten.We moeten het nog wel een beetje gezellig maken met platen en wat zweefspullen,zodat de kleine wat heeft om te kijken.Al de beesten van Annelies staan en zitten in alle hoeken en dat lijkt al een beetje gezellig.Dat groeit vanzelf .
Camilla heeft er al heerlijk geslapen.De drie dametjes,die voor deze gelegenheid ook kwamen logeren ( Ilse,Nathalie en Suzanne) hadden deze keer strenge instrukties gekregen.er mocht niet worden geschreeuwd,geen geren op de trap en kleine Camilla met rust laten.Dat laatste was de moeilijkste opgave.Wat wil je,zo een mooie levende pop,met grote bruine ogen?Blijf daar maar eens van af. Maar ik had niets te mopperen,af en toe even helpen herinneren,maar het ging voortreffeklijk.
Van de overburen had ik een box te leen gekregen en van Daniella een kinderstoel.
In de box heeft Camilla zoet gespeeld zolang haar ouders weg waren,maar in de kinderstoel heeft ze niet gezeten,te gevaarlijk.daar moet je een tuigje voor hebben en die had ik niet.
Voor Kertsmis mag ik de stoel van Johan zijn moeder lenen,zodat Marinka mee aan tafel kan.
Misschien kopen we nog zelf eens zo een ding,het is toch wel handig.we hebben wel even in tweedehands zaken gekeken, maar die zagen er zo afgeknabbeld uit,dat hebben we maar niet gedaan.
Nina heeft allerlei kleine lekkere hapjes gemaakt,met stokbrood en salade en heerlijke soorten vlees.Het was en zelfbedieningsbuffet en er werd lekker van gegeten.
Om twaalf uur kwamen de gasten en de jarige jonge dame lag net te pitten.
Maar even later kwam ze dan toch en we hebben met ze'n allen voor haar gezongen.die kleine
snapt er nu nog niet veel van,naar naarmate ze groter wordt zal ze zeker begrijpen dat het voor haar is en er lekker van genieten.Ik heb het gezien bij Katie toen ze twee was.Camilla vond het pakpapier natuurlijk prachtig,dat knispert en je kan het kapot scheuren. Ze was nog even niet geinteresseerd in de prachtige cadeautjes ,maar ook dat komt, zeker als ze twee is.
Bob heeft zich ook kranig geweerd,hij heeft telkens alle bordjes naar de keuken gebracht,in de afwasmaschiene gestopt en naderhand opgeruimd.heerlijk hoor,zo konde Chris en Nina van de visite genieten.Om vijf uur was iedereen weer weg.Chris en Nina met de kleine naar Amsterdam (Ze moesten de volgende dag naar Parijs) en de rest gewoon naar huis.De drie meisjes hebben heerlijk op met de computer gespeeld en Bob en ik hebben wat je noemt huis gehouden.
De dag erop hebben we de stofzuiger er door gehaald en eerst vandaag heb ik de ramen gezeemd.Nathalie en Alxander deden een leuk spelletje. Hij aan de ene kant van het raam en dan elkaar aantikken,maar wel ieder aan een kant van hat raam.Daar stonden dus vele handejs op.
Alexander is de kleinzoon van Hilde .In het begin was hij even verlegen,maar dat ging al gauw over.
Hij heeft voor mij een prachtige zwarte Piet getekend.Een kopvoeter,met rimpels in zijn voorhoofd . een echte zwarte Piet.!! Die hangt hier nu in de "gallerij"boven mijn bureau.
Nu is het feesten voor even voorbij,rest nog de eerste Kerstdag,dan komen Saskia en Linda met man en kind,lekker hier eten.daarna gaan we de caravan inpakken.
10 januari is Dennis jarig,die gaan we nog even feliciteren en dan gaan we rap naar beneden,de zon tegemoed.Zo,nu nog even een verjaardagsfoto van Camilla opzoeken,nu ben ik wat het schrijven betreft weer aardig bij.Ik vergeet nog te vermelden,dat ik op een dag heen en weer naar Berlijn vlieg,om bij het huwelijk van mijn broer te zijn.Reen en Gerd komen ook,per trein,ook op een dag vis versa.Dat betekend voor die twee een dikke tien uur treinen.
Bob is vandaag naar een reunie,daar kwam hij achter via internet en Chris.Die zal met een uurtje ook wel weer thuis zijn.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.