Monday, March 24, 2008

Pasen is al weer voorbij

Hier in Spanje kennen ze maar een Paasdag en dus waren vanmorgen alle winkels weer open.In Nederland zal het wel druk zijn op de meubelboulevards.
We hebben gezien,dat Nederland nog onder een laagje poedersuiker ligt.Vandaag of morgen haal ik de poedersuiker trouwens weer uit de kast,want dan gaan we oliebollen bakken met de buren.
De Duitsers noemden die dingen olliebollie.
Ben vanmorgen na de wandeling bij een paar Duitsers blijven hangen en ik vroeg of ik hun mooie auto eens mocht zien van binnen.Een oer degenlijke camper,waar ze de hele wereld mee doorgetrokken zijn. Bijvoorbeeld een half jaar in Mexico.Maar ook dwars door Amerika en van boven naar beneden.Er zijn eigenlijk weinig landen waar ze niet geweest zijn.
Ze hebben nog wel gedacht aan Australie,maar om daar heen met je camper over te steken is zo vreselijk duur.
Amerika was ook vreselijk duur,omdat ze daar zoveel wegenbelasting moesten betalen.Wat zij zo heerlijk vinden is,als je kan blijven staan waar het je bevalt.
Een uurtje praten was zoooooooooo om.
We gaan elke dinsdag gymnastieken en dan is zij zo een onopvallend klein musje,maar intussen heeft ze meer van de wereld gezien als Bob en ik bij elkaar.
Maar als ze eenmaal losbreekt met vertellen,kom je er niet meer weg,zo boeiend kan ze vertellen.
Het is hier nog steeds prachtig weer,azuur blauwe lucht en terwijl ik dit tik,luister ik naar radio vijf,waar ze nu alle liedjes draaien uit 1970.
De carpenters sing a song maar ook Vera Linn of Vicky Leandros met de slaapkamerogen.Apres toi!
Zo,nu ga ik een plekkie buiten zoeken uit de wind en in de zon en dan haal ik nog een paar uurtjes slaap in,die ik gemist heb vannacht.
Annelies,ik heb ook een doosje imovane voor je als je ze nodig hebt.
De muziek is zo aanstekelijk.Ik zit met mijn handen te tikken,met mijn voeten te stampen,mijn kop gaat heen en weer en mijn rug krijgt ochtendgymnastiek.
Kennen jullie dat?
Hoor dat in Groningen de zon al weer schijnt.Dat moet ook.want nog een paar weekjes en we komen er weer aan.En wij kunnen niet meer zo goed tegen de kou!Wat een verwende mormels zijn wij he?
Dank voor alle gezellige post,daar leven we op,echt waar!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.