Tuesday, July 09, 2013

het gaat ons nog steeds z'ogoed!!!!

Ik geloof ,dat ik nog nooit zo lui leven heb gehad . Reen en Bob werken mee en het huishouden is een fluitje van een cent. het huis is goed schoon te houden (we zitten meestal buiten)We koken met ze,n tweetjes en Bob ruimt de rotzooi weer op.
Onze ochtend begint om kwart voor zeven  . meestal duik ik gauw onder de douche , om kwart over zeven zitten we aan de senceo en om half acht gaan we op pad ,gewapend met onze stokken en vandaag ook met de rollator (Brit noemt dat een stoepmercedes) ,want Bob had zoveel verhalen gehoord over die mooie wandeling , . hij wilde mee ! En hij heeft het keurig gedaan!
Heerlijke vergezichten ,zalige geuren ,die onze neuzen verwennen .we worden er echt lyrisch van.
Dan gaan we ontbijten. Elke morgen eten we een bak fruit , daar zeg je U  tegen! Vier of vijf  vruchten  doorelkaar, mm.mmjammie jammie! En dan cornflakes en muesli en een lekker koppie thee.
Dan storten Reen en ik ons op de tuin. Dooie  bloemetjes er af halen  planten begieten en terrassen aanvegen.  Zwembad open maken  en alles wat er per ongelijk  in drijft  eruit vissen Daar zijn we wel effe mee bezig. En dan koffie drinken.
Vandaag kwamen Brit en Ton ons halen om kwart voor twaalf , voor een  verrrassing. We hebben heerlijk een tochtje door de bergen gemaakt en daar werden we uitgenodigd voor lekker eten. Als cadeautje voor Bob zijn verjaardag. Lief he?  Het plaatsje heet  Marsane.
Nu zijn we weer thuis en straks duiken we lekker het zwembad in.
We zijn Rose zuipers geworden , ik ben voortdurend een beetje je weet wel ,maar allah! ,het is vacantie.
Hopelijk gaat het jullie allemaal  goed ,Chris jij daar in Turkeland met Camilla. Rienij ik beloof jou een e-mail!En de Borghoorntjes ,hele hartelijke groeten van on allemaal!
Onze Skype is uitgevallen ,omdat de batterij van mijn Dell het heeft begeven.Wil je perse skypen ,dan moet je een verzoek sturen naar marinke.fr.
Dag allemaal!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.