Sunday, December 27, 2009

Marinke kent die Sint wel , alleen , hij heeft nu een bril op????
Nou , even dan!
Bram kijkt toe en Sarah durft nu wel , dicht bij opa.

better let dan net zeggen de Friezen

Het is inderdaad en maand geleden dat ik iets heb geschreven.Er is echt wel veel gebeurd.

Allereerst kwam een uitnodiging van Laura om Sinterklaas bij haar te vieren.

Zowel Bob als ik hebben eigenlijk een pest hekel aan dat feest .De kinderen krijgen op zo een avond meestal ladingen kado 's en Bob en ik zijn nog van de ouderwetse stempel.

Sinterklaas is voor ons hoogstens de dag waar je een ander met een gekke surprise en een heel gemeen gedicht mag pesten.maar Laura had ons verzekerd dat het uitsluitend voor de kinderen was en zeker geen ladingen presentjes.

Sinterklaas himself kwam op bezoek en het was grote pret.Sarah was helemaal door het dolle , ze zong aan een stuk door en je moest wel meezingen.Maar , toen Sint binnenkwam kroop ze achter de bank .Haar vader had het al voorspeld.

Uiteindelijk nam ze toch haar pakjes aan , maar daarna gauw veilig bij opa op schoot.

Marinke , is voor de duvel nog niet bang.Ze zat zowat met haar knietjes tegen de Sint aan en beantwoorde vlot zijn vragen.Ook Bram deed het geweldig.hij had een gedichtje ingestudeerd en hij drroeg het prachtig voor.Zijn kleine broertje , Floris zat in de kinderstoel , ook dicht bij de Sint en hij vond ook al die gekleurde aangeklede mensen prachtig.

Laura had voor allerlei sinterklaas lekkers gezorgd , pepernoten- taai-taai enz. Ik heb wat foto's gemaakt van dit spektakel , die ga ik even opzoeken.



Dit is Floris ,genietend van
al dat fleerigs

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.