Thursday, November 13, 2008

donderdagmiddag

Zo,nog even bij Reen geweest,die al weer uit bed aan haar tafeltje zat.Heb nog eens goed gevraagd of ze al iets weet.
De fijne bloedvaatjes van haar hart verkrampen,die moeten voor het hart zelf zorgen. Waarom die dat doen weten ze nog niet . Meteen naar huis mag ze niet,ze willen medicijnen op haar uittesten.Nitro.... en nog wat,Hilde jij weet het wel?,het opent de vaten.Daar hebben ze haar een fixe dosis van gegeven,omdat ze tijdens het onderzoek weer pijn kreeg,daar ging het direct van over.
Ze is vol goede moed,mag heel misschien het weekeinde naar huis.
Wij denken dat we nog een week blijven,kijken hoe het gaat.
Linda heeft ons gebeld en gezegd,dat we voor Marinke niet terug hoeven te komen,want inderdaad wordt het overwinteren wel heel kort.Hardstikke lief.dan kunnen we langer bij Reen blijven en krijgen we onze portie zon toch wel.
Bel nu maar gerust met haar ,ze kan het nu wel hebben.
0049-721-97455722
Bob en ik hebben dankzij Peters dieet twee kilos kwijt en we eten ons te b....!

donderdag

Peter belde net op,Reen heeft de catheter al gehad en alles is goed gegaan.
Ze ligt nog beneden,over een uur mag ze naar boven en kan ik naar haar toe.Ze hebben geen byzonderheden ontdekt en ze denken,dat het krampen zijn van de (slag?)aderen.
Dat hoor ik straks wel.
Ze hoeft dus geen openhart operatie,daar waren we zo bang voor.Nu kunnen ze misschien met medicijnen haar helpen.
Vanmiddag vertel ik verder.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.