Thursday, November 13, 2008

donderdag

Peter belde net op,Reen heeft de catheter al gehad en alles is goed gegaan.
Ze ligt nog beneden,over een uur mag ze naar boven en kan ik naar haar toe.Ze hebben geen byzonderheden ontdekt en ze denken,dat het krampen zijn van de (slag?)aderen.
Dat hoor ik straks wel.
Ze hoeft dus geen openhart operatie,daar waren we zo bang voor.Nu kunnen ze misschien met medicijnen haar helpen.
Vanmiddag vertel ik verder.

1 comment:

Anonymous said...

Nou, opgelucht dat dat achter de borst is. Tuurlijk is daarmee nog niet alles verholpen, maar in ieder geval staat er geen grote operatie te wachten. Fijn dat jullie daar zijn Con & Bob en alles wat gedaan moet worden zo fijn aanpakken en er echt zijn voor Reen. Post voor Reen is onderweg. Hele dikke knuffel voor jullie allen, Connie & the Animals

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.